Sparta & Henk Schiffmacher

limited edition Pick-up Lucky Ride!

Geïnspireerd door de vele reacties ontwierp Henk Schiffmacher op geheel eigen wijze een nieuwe limited edition Sparta Pick-up: de Lucky Ride. Van dit collectors item worden slechts 200 fietsen wereldwijd gemaakt.

"Getatoeëerd" met kaartelementen is de Pick-up hét vervoermiddel, dat in alle opzichten de naam transportfiets waar maakt. De dubbele buizen en voordrager geven de Pick-Up zijn kenmerkende uiterlijk. Hoewel deze limited ‘Lucky Ride' edition zeker beschouwd mag worden als een rijdend kunstwerk, is het zeker geen museumstuk. Bijzonder is ook de prijs: De fiets kost € 699,- en kan door middel van een aanbetaling van € 200,- bij de geselecteerde Spartadealer vastgelegd worden. Reserveer snel en zorg dat je een Lucky Ride bemachtigt.Sparta staat voor ‘Something Special'. We vinden het zo belangrijk dat we het zelfs bij ons logo hebben gezet. Een statement dat ons uitdaagt tot een vernieuwende kijk op fietsen. Tot het ontwikkelen van verrassende ideeën en geraffineerde oplossingen voor bijzondere situaties. Het is dan ook Sparta die tekende voor de uitvinding van de elektrische fiets, de moederfiets en uiteraard de herintroductie van de originele retro-transportfiets; de Sparta Pick-Up.

Sparta & Henk Schiffmacher; wegens succes vervolgd!
Begin 2009 ontwikkelde Sparta samen met Tattoo-kunstenaar Henk Schiffmacher een unieke Schiffmacher Pick-up. Helemaal origineel, deels met de hand beschilderd en in een zeer gelimiteerde serie van 50 stuks. De Pick-up werd geleverd met metalen originaliteitsbewijs. Door de overweldigende vraag was de unieke zwarte Schiffmacher Pick-up ‘Skull' binnen 2 dagen volledig uitverkocht! We hebben dan ook vele geïnteresseerden teleur moeten stellen. Reden genoeg om opnieuw de handen ineen te slaan en een geheel nieuwe limited editie te ontwikkelen.

Vraag Henk Schiffmacher, de bekende Amsterdamse tatoeage kunstenaar en schilder, om zijn kunsten nu eens niet op huid of linnen maar op staal los te laten, en je krijgt een heel bij¬zonder kunstwerk. De Pick-up van Sparta, de originele retro-transportfiets, is door Schiffmacher op unieke wijze gepimpt en vormt het nieuwste collectors' item in de collec¬tie van Sparta. De Pick-up transportfiets en Schiffmacher hebben met elkaar gemeen dat ze stoer, stevig en trendy zijn en perfect passen in een eigen¬tijds kosmopo¬litisch stadsbeeld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist