Sorbo schoonmaakmiddelen

Miniflesje Blue Wonder

Op vakantie nemen we 1.001 dingen mee. Een volle auto, met kinderen, drinken en gesmeerde broodjes aan boord. Het vertrekpunt voor een vrolijke knoeiboel.

Nog vóór de grote uittocht introduceert Sorbo de legendarische alles in één reiniger Blue Wonder in een miniflesje. Een handig handzaam en kek flesje (150 ml.). Zo groot als pak ‘m beet een vrouwenhand. Een schoonmaakhulp die nooit verloren gaat - je stopt ‘m zo in je toilettas, rugzak of dashboardkast.

Iedereen heeft vakantie
De gedachte achter het miniflesje Sorbo Blue Wonder: iedereen heeft vakantie. Wetende dat er ook op vakantie altijd een vlek ontstaat, die dan meteen moet worden opgelost, letterlijk en figuurlijk. Sorbo Blue Wonder reinigt moeiteloos, het glanst én ontvet. Alles heerlijk fris, van plakkerige handen tot de kleren van de kinderen en zelfs het rooster van de barbecue.

Van caravanvloer tot grasvlek
Met maar 15 ml in een halve liter water pakt u snel alle normale dagelijkse vervuiling aan. Met 60 ml op 10 liter water maakt u het camping gaststel, de caravanvloer en caravankoelkast hygiënisch schoon. Ook de autoruit is in een mum van tijd weer helder. Grasvlekken in kleren spuit u onverdund in, waarna de (hand)was gewoon kan worden gedaan.

Minder vakantiestress
Blue Wonder is vriendelijk voor het milieu en vier keer geconcentreerd. Vet van de caravandissel op uw handen? Blue Wonder op een doekje en ze zijn weer schoon. Het rooster van de barbecue spuit u onverdund in en het vuil vliegt eraf. Meer vakantie dus met minder schoonmaakstress.

Kleine krachtpatser: EUR 0,99
Deze kleine krachtpatser uitproberen? Sorbo Blue Wonder in handige miniflesjes (150 ml) is vanaf eind juni in de supermarkten verkrijgbaar. Voor maar EUR 0,99. Voor een goede reis én een fijne vakantie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist