Sorbo online vraagbaak

Schoonmaakdiva Anita Mulder beantwoordt vragen

Heb je een vraag voor dé schoonspecialist van Nederland? Vraag het Anita Mulder, de Schoonmaakdiva van Nederland.

Anita Mulder (45) werd vorig jaar gekroond tot ‘Schoonmaakdiva van Nederland' in het gelijknamige RTL 4-programma. Vanaf 1 oktober beantwoordt zij alle vragen over schoonmaken via www.uwhulpinhuis.nl De beste en leukste schoonmaaksite, van Sorbo.

Meer dan een diva
Schoonmaakdiva Anita Mulder is al ruim 25 jaar fulltime werkzaam als professioneel schoonmaakinspectrice. Dit combineert ze nu met de functie van online consumentenvraagbaak voor Sorbo. Ze weet ‘alles' van schoonmaken en rommel en vuil zijn haar een doorn in het oog. Anita: "Ik kan niet tegen rommel. Mijn huis moet schoon zijn. Ik heb geen zitvlees; ik zou er niet aan moeten denken de hele dag stil te zitten."

Stel je vraag
Heb je een vraag? Op de website www.uwhulpinhuis.nl vind je in het Forum of in de Vlekkenwijzer misschien al je antwoord. Anders vraag je het gewoon aan Anita. Klik op de Vlekkenwijzer voor haar adres.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist