Soezie mixen

Pannekoeken en cake mix

Soezie heeft haar ruime assortiment opnieuw uitgebreid met een nieuwe pannenkoekmix en cakemix. Ze hebben allebei een overheerlijk, verbeterd recept. Daarbij is ook de verpakking nog aantrekkelijker gemaakt. Met deze mixen boek je gegarandeerd succes wanneer je iets extra lekkers op tafel wilt zetten.

Een echte verrassing
Geef in plaats van bloemen of bonbons eens een zelfgebakken cadeau! Dat is écht met liefde gemaakt. En daar kun je samen van genieten. Met de nieuwe mix voor pannenkoeken of cake van thuisbakspecialist Soezie lukt het altijd. Zo'n geschenk is hartverwarmend. En omdat zelfgebakken zo fantastisch lekker smaakt, geef je er maar meteen een extra pak mix bij!

 


Ouderwets gezellig en lekker
In een huis waar wordt gebakken, ruikt het heerlijk. Daar voel je je thuis. Vers gebak brengt de gezelligheid in huis die in onze vluchtige samenleving soms verloren dreigt te gaan. Soezie levert al meer dan 100 jaar bakmeel voor de thuisbakker. Met deze nieuwste mixen bouwt Soezie verder aan een rijke traditie van authentieke bakproducten. Kenmerkend is de hoogwaardige kwaliteit die altijd een geweldig resultaat oplevert.

Soezie Mix voor pannenkoeken
Met de nieuwe Soezie Mix voor pannenkoeken bereid je heel gemakkelijk verrukkelijke pannenkoeken met een heerlijk aroma. De mix wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde tarwe van hoge kwaliteit. De nieuwe verpakking
bevat 350 gram mix. Na toevoeging van 800 ml melk en vier eieren kunnen hiermee 12 onweerstaanbaar lekkere pannenkoeken worden gebakken.

Bakspecialist Soezie
Soezie maakt bakproducten waarmee thuisbakkers professionele resultaten behalen. Met de eenvoudige en speciale Soezie-mixen kan iedereen overheerlijk brood bakken en gebak uit eigen oven toveren. Er is een ruime keus uit maar liefst 70 verschillende meelsoorten voor onder andere boerenbrood, meergranenbrood, muffins en appelgebak. Soezie-broodmixen bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Je weet dus altijd dat je zelfgebakken brood gezond is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist