Snel internet in huis

Hoe krijg je dat

Er is niets zo vervelend als langzaam internet dat ook nog eens vaak vastloopt. Toch zijn er veel mensen die regelmatig last hebben van een slechte verbinding. Vooral mensen die met meerdere personen op dezelfde tijd de WiFi gebruiken hebben hier last van. Gelukkig kun je dit redelijk makkelijk oplossen. We geven je een aantal tips zodat jij ook kunt profiteren van een goede internet verbinding.

Internetabonnement

Om te beginnen kijken we even naar het internetabonnement dat je hebt. Dit heeft namelijk veel invloed op de snelheid. Ook al heb je allerlei WiFi versterker in huis, als je abonnement niet goed is zul je alsnog een slechte verbinding hebben. Kijk dus even na wat voor abonnement je hebt. Het kan zomaar zijn dat je een een ander pakket hebt dan je zou denken. De abonnementen worden namelijk nog wel eens aangepast. Als je een snelle verbinding wilt kun je altijd nog internet vergelijken. Zo kan je allerlei providers vergelijken en het beste abonnement uitkiezen.

Snelheid testen

Voordat we verder gaan kijken naar de mogelijkheden om je internetsnelheid te verbeteren in huis is het belangrijk om te weten hoe snel je internet is. Ook moet je weten op welke plek het internet wel en waar het niet goed werkt. Er zijn vaak een aantal kamers in huis waar je internet het een stuk slechter doet dan je zou willen. Voor het testen van de snelheid zijn verschillende apps en website. Zoek even op Google naar internetsnelheid testen en meet dit op in verschillende kamers.

Een snellere verbinding
Als je weet waar het probleem zit en waar je de slechtste verbinding hebt kun je het probleem oplossen. Een sterke router met een goed internetabonnement vormen al een goede basis. Toch is dit vaak niet genoeg, je zult de verbinding moeten versterken. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt de verbinding versterken via het stopcontact, wanneer je meerdere adapters voor in het stopcontact door het huis plaatst zal je verbinding een stuk beter worden. Deze adapters maken verbinding met elkaar via het stroomnet. Ook kun je kiezen voor een mesh router. Net als de adapters voor het stopcontact maken de mesh routers verbinding met elkaar. Als je deze op plekken plaats waar de verbinding niet goed is zal het veel sneller worden.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.internetvergelijk.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist