Slot Kapot

Om deze reden moet je direct de slotenmaker bellen!

Lukt het niet om de cilinder in je slot om te draaien? Lijkt je sleutel vast te zitten in de cilinder? In dergelijke situaties is het verstandig om een slotenmaker in te schakelen. In dit artikel vertellen we je waarom het inschakelen van een slotenmaker zo belangrijk is. Je zou immers ook zelf kunnen proberen het slot te repareren of de sleutel hieruit te trekken. Een slotenmaker in Utrecht raadt dit sterk af. De slotenmaker wijst op de risico’s die het met zich meebrengt, wanneer je een slot zonder de juiste hulpmiddelen probeert te herstellen.

Reparatie van een kapot slot vaak erg duur
Een van deze risico’s is het feit dat het herstellen van een kapot slot hoge kosten met zich meebrengt. Daar waar het repareren van het slot vaak helemaal niet noodzakelijk blijkt te zijn, wanneer je een sleutel door een slotenmaker uit het slot laat halen. Ook wanneer de cilinder niet meer goed lijkt te draaien, kan een slotenmaker hulp bieden. Zou je zelf met hulpmiddelen in de cilinder van het slot steken, dan is de kans op schade groot. Cilinders zijn opgebouwd uit tal van kleine onderdelen. Het vervangen van deze losse onderdelen is vaak niet mogelijk, waardoor het volledige slot vernieuwd moet worden.

Laat het slot direct vervangen bij schade
In sommige gevallen loont het niet om een slot te laten repareren. Een slotenmaker kan het slot in zo’n geval direct voor je vervangen. Zo ben je beschermd tegen de meest moderne inbraakmethodes van inbrekers. Denk bijvoorbeeld aan kerntrekken, wat een van de populairste methodes van dit moment is. Kerntrekken is bij moderne sloten niet langer mogelijk, aangezien deze voorzien zijn van een anti-kerntrekbeveiliging.

Tip: laat een slotenmaker altijd een slot met een hoge SKG-beoordeling op je deuren plaatsen. De maximale SKG-beoordeling is drie sterren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist