Siemens stofzuigers

Als beste getest


Voor het vierde jaar achtereen is Siemens in de prijzen gevallen bij de jaarlijkse stofzuigertest van de Consumentengids.  Net als in 2008 heeft ook dit jaar de stofzuiger VS07G1666 het predikaat ‘Best Getest’ gekregen. Het apparaat heeft als unieke eigenschap een compressormotor met slechts 1600 Watt vermogen, die de prestatie van een 2400 Watt-stofzuiger evenaart. Wel zo energiezuinig!

 

 

De Stofzuiger van Siemens is uitgerust met de innovatieve compressor Technology®. Deze technologie is geënt op de vliegtuigindustrie: de ventilator functioneert als een vliegtuigturbine. Met aerodynamisch gevormde schoepwielen bereikt hij indrukwekkende topsnelheden van 800 kilometer per uur, waardoor de luchtstroom kan toenemen tot 45 liter per seconde. Dat in combinatie met het verfijnde mondstuk met RVS onderzijde, maakt dat de nieuwe modellen aanzienlijk meer stof opnemen dan conventionele stofzuigers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist