Siemens stofzuiger

onverslaanbaar in test Consumentenbond

In de afgelopen zes jaar viel de VS07G1666 onafgebroken in de prijzen bij de stofzuigertest van de Consumentenbond. De afgelopen vier jaar bekleedde Siemens zelfs de eerste plek. Ook dit jaar kreeg de stofzuiger het predikaat 'Best Getest'. Het apparaat heeft een unieke compressormotor met slechts 1600 Watt vermogen, die de prestatie van een 2400 Watt-stofzuiger evenaart. Superefficiënt en superzuinig!

De Consumentenbond heeft zoals ieder jaar een aantal stofzuigers van bekende merken getest. Belangrijke criteria waren onder andere energieverbruik, gebruiksgemak en levensduur, maar ook prestaties als tapijt zuigen en harde vloer zuigen. De VS07G1666 van Siemens haalde een gemiddelde van 8,0 en liet daarmee de andere modellen ruimschoots achter zich. De stofzuiger van Siemens scoort vooral goed op de geringe hoeveelheid uitstoot van fijnstofdeeltjes (9,8). Ook scoorde de stofzuiger zeer goed op het opzuigen van synthetische haren (9,7) en stofzuigen met volle zak (9,7). Ook zuigt het apparaat goed op harde vloeren en langs kieren en randen (resp. 8,9 en 8,1).

De stofzuiger van Siemens is uitgerust met de innovatieve Compressor Technology®. Deze technologie is geënt op de vliegtuigindustrie: de ventilator functioneert als een vliegtuigturbine. Met aerodynamisch gevormde schoepwielen bereikt hij indrukwekkende topsnelheden van 800 kilometer per uur, waardoor de luchtstroom kan toenemen tot 45 liter per seconde. Dat in combinatie met het verfijnde mondstuk met RVS onderzijde, maakt dat de nieuwe modellen zoals de VS07G1666 aanzienlijk meer stof opnemen dan conventionele stofzuigers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist