schoonmaken

Zes plekken die je al snel vergeet tijdens

Schoonmaken is iets waar je haast wel dagelijks mee bezig bent. Vaak doe je elke dag een paar kleine dingen, en maak je eens per week alles goed schoon. Hoe goed schoon je ook denkt dat het is, er zijn plekken die bijna iedereen vergeet bij het schoonmaken. Dit zijn er zes, maar als je er over nadenkt zijn het er nog veel meer. Voortaan let je hier waarschijnlijk een stuk sneller op…

De bank

Op de bank gebeurt van alles. Springende kinderen, het eten van maaltijden, het morsen van rode wijn, ga zo maar door. Heb je wel eens gedacht aan de viezigheid die zich bevindt tussen alle kussens en kieren in? Ga er goed langs met een stofzuiger en doe zo nu en dan (als het kan) de kussenhoezen van de bank in de was.

Onder meubels

Het is even wat moeite, maar ook onder grote meubels als kasten en stoelen heeft zich waarschijnlijk een hoop stof verzameld. Of wat dacht je van de koelkast? Haal deze voorwerpen af en toe aan de kant, zodat je een keer goed een doek er onder langs kunt halen.

Grote apparaten

Je weet waarschijnlijk wel dat grote apparaten als de vaatwasser en wasmachine na een tijdje een muffe geur kunnen krijgen. Je wil natuurlijk niet dat deze geur in je kleding of schone vaat gaat zitten. Maak de binnenkant van deze apparaten daarom eens in de zoveel tijd goed schoon.

Lichtknopjes

De lichtschakelaren in huis raakt iedereen eigenlijk dagelijks aan zonder er over na te denken. Best vies dus, eigenlijk. Je kunt er heel simpel een doekje langs halen, eigenlijk kost dit ook niet meer dan een paar seconden. Net als bijvoorbeeld de afstandsbediening en deurklinken is dit heel makkelijk schoon te maken.

De gootsteen

Vaak gebeurt dit pas als het pas te laat is, dus wanneer de gootsteen eigenlijk al verstopt is. Vooral de gootsteen in de badkamer raakt gemakkelijk verstopt door het lange haar wat erboven geborsteld wordt en vervolgens in de gootsteen terecht komt. Wacht voortaan niet tot het eigenlijk al te laat is, maar maak de gootstenen in huis bijvoorbeeld elke maand een keer goed van binnen schoon, bijvoorbeeld met een afvoerborstel.

De wasmand

Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je dezelfde wasmand waar je de vieze was in doet, ook weer gebruikt voor de schone was? Eigenlijk is dat dus best vies. Pak de reinigingsdoeken en haal deze af en toe ook door de wasmand.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist