Samsung robotstofzuiger

Navibot 8980

Wie gaat er vandaag stofzuigen? Deze vraag hoeft niet meer gesteld te worden, want de Samsung robotstofzuiger Navibot 8980 gaat volautomatisch voor je aan de slag. Het is tijd om écht leuke dingen te gaan doen.

Stofzuigen is, op z’n zachts gezegd, niet de meest favoriete bezigheid van menig Nederlander. Uit Samsungs consumentenonderzoek blijkt dat 73 procent van de vrouwen deze huishoudelijke klus niet leuk vindt. Niet zo gek, want bijna de helft van de Nederlandse vrouwen heeft regelmatig ruzie met de stofzuiger. Bij mannen pakt 69 procent niet graag de stofzuigerslang erbij. De grootste ergernissen daarbij zijn dat de stofzuiger niet de gewenste kant opgaat en het snoer te kort is. Aan die ergernissen maakt de Samsung Navibot voorgoed een einde.

Huiskamerscan
De Samsung Navibot 8980 neemt het stofzuigerwerk voortaan voor je uit handen. Het enige wat je hoeft te doen is de dag en het tijdstip instellen waarop er gezogen moet worden. En terwijl jij je nog een keer omdraait in bed of een drankje bestelt op een terrasje in de zon, zoekt de robotstofzuiger vrijwel geruisloos haar weg door de huiskamer of slaapkamer. Met een camera, die 30 beelden per seconde registreert, scant de Navibot de omgeving om de meest optimale schoonmaak-route af te leggen. Bang voor botsingen hoef je niet te zijn; de Navibot 8980 heeft 12 obstakelsensoren die ervoor zorgen dat er geen meubels beschadigd raken. Daarnaast heeft ze ook sensoren die ervoor zorgen dat de Navibot niet van de trap valt.

Automatisch legen
Met het Automatic Dust Detection-systeem zoekt de robotstofzuiger zelf naar stof. Zodra het stofcompartiment vol is, wordt de bak volautomatisch geleegd. Je hebt er letterlijk geen omkijken naar. De lithium-ion batterij van de Navibot gaat 100 minuten mee. Wanneer de batterij leeg dreigt te raken, gaat de robotstofzuiger zelf terug naar het oplaadstation en gaat na het opladen automatisch weer terug naar de laatste positie om het karwei af te maken. Ondertussen kan jij nog een tweede drankje op het terras bestellen. Want met de Samsung Navibot 8980 houd je meer tijd over om écht leuke dingen te doen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist