Samsung M70 stofzuiger

Designed to move with you

Samsung heeft alles in het werk gesteld om stofzuigen leuker te maken. Nooit meer een stofzuiger die uit de bocht vliegt, geen ruzie meer met een apparaat dat links gaat als jij rechts wilt. Door zijn unieke Motion Sync Design heeft de Samsung M70 een korte draaicirkel en een sublieme wegligging. Deze zakloze stofzuiger laat zich gemakkelijk leiden en volgt je zonder slag of stoot: ‘Designed to move with you!’, met de nieuwe Samsung M70.

Bijna niets is vervelender dan een onwillige stofzuiger. Het zorgt ervoor dat stofzuigen in de top drie van meest vervelende klussen in het huishouden staat, na afwassen en de badkamer schoonmaken. Maar liefst 71% van de Nederlanders vindt het geen leuke klus, blijkt uit recent onderzoek door Ipsos in opdracht van Samsung. De belangrijkste ergernis is dat de stofzuiger een andere kant opgaat dan de gebruiker wil (47%). Ook een volle stofzak (15%) is een grote bron van ergernis. Bekijk hier de onderzoeksresultaten.

Langdurige zuigkracht
De M70 levert een topprestatie als het aankomt op schoonmaken. Met een zuigkracht van 360 Watt gaat deze krachtpatser efficiënt door het huis. Hij behoudt de zuigkracht bovendien langdurig dankzij de Cyclone Force-technologie. Die creëert op meerdere plekken in de stofzuiger een wervelwind, waardoor het vuil tegen de buitenkant van de opvangbak wordt gedrukt. Vuil wordt hierdoor beter gescheiden van de lucht. Dat levert niet alleen schonere lucht in de huiskamer op, maar dus ook een langer behoud van zuigkracht. De HEPA13 luchtfilter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht is ontdaan van vuil- en stofdeeltjes. Dit gebeurt in combinatie met een aanvullend motorfilter.

Extra comfort
Samsung heeft volop aandacht besteed aan het gebruiksgemak van de M70. Zo zorgen de handige easy-to-open stofbak, de stofsensor en de afstandsbediening voor extra comfort tijdens en na het stofzuigen.

De stofbak is in enkele simpele stappen te legen boven de vuilnisbak. De stofsensor geeft groen licht op het moment dat de stofzuiger geen stof op de vloer meer detecteert. Op de stang zit een afstandsbediening, waarmee je zonder bukken de stofzuiger aanzet, harder of zachter laat zuigen of weer uitzet.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist