Samen tot het uiterste gaan

Nadine Broersen ambassadeur 5-sterrenspecialist

Nadine broersen, wereldkampioen op de vijfkamp, weet als geen ander wat het betekent om tot het uiterste te gaan. In 2014 veroverde zij goud bij het WK indooratletiek in het Poolse Sopot. De Dongense Nadine heeft hier een extra bijzondere prestatie geboekt. Het was immers 25 jaar geleden dat Nederland een wereldkampioen bij Het WK indooratletiek had. Anno 2016 is ze zich aan het klaarstomen om bij het EK in Amsterdam en op de Spelen in Rio weer tot het uiterste te kunnen gaan. Tevens zal ze in maart haar titel verdedigen in Portland. 

Nadine is niet de enige uit Dongen die tot het uiterste gaat. Alles voor een tevreden klant en tot het uiterste gaan om een fijne aankoopbeleving te garanderen is hetgeen waar de Dongense keurinstantie 5-sterrenspecialist zich hard voor maakt. Deze leuke overeenkomst heeft er toe geleid dat Nadine zich in gaat zetten als ambassadeur voor het keurmerk 5-sterrenspecialist.


"Bij ons is ouderwetse service nog heel gewoon"
Een 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar dit keurmerk om draait. Iedere 5-sterrenspecialist vindt het bieden van uitstekende klantbehandeling zelfs zo belangrijk dat ze er bewust voor hebben gekozen om zich hierop te ontwikkelen en te laten controleren. Een vijf sterrenspecialist is net als Nadine sterk op 5 onderdelen. Goed advies, Vakmanschap, kwaliteit, service en Garantie.

We zijn erg blij met deze samenwerking en beloven plechtig om samen tot het uiterste te gaan. We hopen dat de steun van meer dan vierhonderd 5-sterrenspecialisten mee zal helpen om zowel in Amsterdam al in Rio zegen te vieren. Nadine veel succes!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist