Roomba-stofzuigrobot van iRobot

het perfecte kerstcadeau

Zoek je nog een kerstcadeau voor je partner? Een stofzuiger is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar de Roomba-stofzuigrobot van iRobot is toch echt het perfecte kerstcadeau. Met een Roomba geef je niet alleen een schoon huis cadeau, maar ook meer ‘quality time’ met het gezin. Want terwijl jullie samen genieten van de feestdagen, doet de Roomba zijn werk. Je hebt er geen omkijken naar.

De ultieme stofzuigrobot: de iRobot Roomba 880
De Roomba 880 verwijdert tot vijftig procent meer stof, grover vuil en haren van elke vloer. Dit komt door de nieuwe kern van de Roomba 880-serie. De robot gebruikt namelijk geen borstels, maar iets slimmers: AeroForce Extractors. Deze versterken de zuigkracht en leveren daardoor nóg betere prestaties dan traditionele borstels. Daarnaast zijn ze nagenoeg onderhoudsvrij.

Het gepatenteerde AeroForce-systeem biedt:
borstelloze, tegen elkaar in draaiende AeroForce Extractors die grover vuil verkleinen en stof opnemen – hierdoor vergen ze nog minder onderhoud; meer zuigkracht door een snellere luchtstroom tussen de AeroForce Extractors; een borstelloze, hoogwaardige zuiger met een maximale zuigkracht en de nieuwe iRobot XLife-accu voor optimaal automatisch schoonmaken.

Vergeleken met de vorige generatie Roomba-stofzuigrobots, maakt de 800-serie gebruik van een vijf keer krachtiger schoonmaaksysteem. Ook de stofbak is vergroot, zodat zestig procent meer vuil is op te slaan. De XLife-accu verdubbelt het aantal zuigbeurten.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist