RetroStart.com

Een handige startpagina


Linkpagina’s van webwinkels worden erg veel gebruikt om door te linken naar andere retro webwinkels. Bovendien is er altijd aandacht voor vintage design, zoals ook te merken is in de woonbladen. Dit bracht twee ondernemende studenten op een idee. Hieruit is op 2 november RetroStart.com geboren, de enige startpagina met meer dan 650 werkende links naar webwinkels die meubels, verlichting en accessoires verkopen uit de jaren ’30 tot en met ’80. RetroStart verwacht hiermee zowel handelaren als particulieren van dienst te zijn bij hun zoektocht naar design uit de eeuw van Eames, Panton en Le Corbusier.

 

 

Bekende winkels van eigen bodem zoals Wonderwood, Vervlogen Jaren en Destijds Design zijn opgenomen in de lijst. Daarnaast staat ook Bloomberry, die op de afgelopen Woonbeurs Amsterdam nog het Restaurant Vintage To Go inrichtte, op de startpagina vermeld. Met Wazee Deco in de Verenigde Staten tot Mid Century Modern in Japan, zijn er webwinkels uit maar liefst 23 landen te vinden.

 

Opvallend is dat alle links gratis geplaatst worden. De webwinkels worden vóór plaatsing beoordeeld op presentatie en op aanbod, waardoor ook de interessante webwinkels zonder promotiebudget een kans krijgen. Naast webwinkels vindt de bezoeker ook relevante magazines, beurzen en een groeiend designarchief. Er is een Search Engine geplaatst om een zoektocht te starten binnen de Webshops op RetroStart, bijvoorbeeld naar dat bureau van Willy van der Meeren of dat ene Pinocchio lampje waar u al zo lang naar op zoek bent…

 
Kijk voor meer informatie op: www.retrostart.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist