Retro wonen

Een boek vol inspiratie


Vreemd eigenlijk: hoewel we al bijna een decennium in de 21e eeuw leven, kijken we voor de inrichting van onze huizen nog steeds terug naar woondesign van de vorige eeuw. Retro wonen heeft een enorme aantrekkingskracht. De markt voor 20e-eeuws design groeit enorm: retro wonen is hip en trendy!

 

Het moderne retro wonen kent geen regels. Je kunt je huis inrichten in één stijl van één tijdperk of één moment uit de designgeschiedenis, met alle authentieke kenmerken van die periode. Maar je kunt je retro-vondsten uit alle perioden natuurlijk ook speels mixen met hedendaagse meubels en accessoires, zodat er een heel eigen stijl ontstaat.

 

 

In zijn boek Retro wonen bespreekt designspecialist Andrew Weaving achttien inspirerende interieurs, die een prachtig voorbeeld zijn van modern retro wonen. Het boek omarmt verschillende stijlen, van de typerende elegantie van de jaren vijftig tot de flamboyante weelderigheid van de jaren zeventig. De locaties van Weavings interieurs variëren van een glanzend, minimalistisch appartementje in Londen tot een eclectische woning vol vintage in Parijs en een New Yorkse verdieping vol kleuren en patronen. Deze heel verschillende interieurs hebben één ding gemeen: ze zijn volkomen uniek en geven hun eigen draai aan retro wonen.

 

Retro wonen is een verrassend woonboek met veel bekende ontwerpen: een inspiratiebron voor eigentijds wonen én een feest der herkenning!

 

De auteur:

Andrew Weaving is specialist op het gebied van modern design vanaf 1950 en eigenaar van Century Gallery in Londen. Hij schreef diverse woonboeken.


Kijk voor meer informatie op: www.kosmosuitgevers.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist