RC Auto's: de manier om je tuin tot een raceparadijs te veranderen!

eens wat anders in je tuin

We gebruiken onze tuinen voornamelijk voor het kweken van bloemen of voor het grillen van burgers. Maar klinkt dit wat saai in de oren? Waarom geef je je tuin dan geen nieuwe draai met een spannende racebaan met op afstand bestuurbare (RC) auto’s? Het is een onwijs unieke manier om plezier te hebben en dit allemaal in je eigen tuin. Hier vertellen we je waarom jij dit moet doen! 

Racen is voor alle leeftijden 

RC auto’s zijn allang niet meer alleen voor kinderen. Ze zijn er in verschillende soorten modellen, van eenvoudige beginners auto's tot geavanceerde modellen voor volwassenen zoals de xrt traxxas. Hoe leuk is het om met familie en vrienden een competitie te doen in jouw eigen tuin. Het maakt niet uit hoe oud je bent, want de opwinding van het racen maakt iedereen enthousiast! 

Geschikt voor verschillende terreinen 

Je hoeft niet heel de tuin om te bouwen, want een van de beste dingen aan RC auto’s, waaronder de rustler traxxas, is dat ze geschikt zijn voor allerlei soorten terreinen. Bestaat jouw tuin uit grasmatten of ligt die vol met grind? Dan is het een opluchting om te weten dat deze auto’s het allemaal aankunnen! Maak het nog spannender door obstakels, zoals schansen, te creëren. Een parcours hoort bij jouw racestijl te passen. 

Bouw je eigen racebaan 

RC auto’s geven je de vrijheid om je eigen racebaan te ontwerpen. Een parcour met bochten, jumps en rechte stukken maakt het racen een stuk uitdagender. Het bouwen van zo’n parcour kan net zo leuk zijn als het racen zelf. Dus met een beetje creativiteit kun jij je tuin zo tot een raceparadijs veranderen! 

Nodig vrienden en familie uit 

Alleen racen is leuk, maar is het nu niet leuker om dit met vrienden en familie te doen? Je hebt nu een goede reden om mensen uit te nodigen en iets anders te doen dan rond de tafel te zitten. Speel samen en geniet van de competitie. Want waar maak je dit nu ergens anders mee? 

Een stapje verder 

Deze afstand bestuurbare voertuigen gaan echt een stapje verder door technologische functies zoals geluidseffecten en schokdempers. Sommigen hebben zelfs camera’s! Dit maakt de race ervaring nog gaver! 

Dus begin met het veranderen van je tuin tot een ultiem raceparadijs. Ga op zoek naar de perfecte RC auto die past bij jouw stijl en voel de adrenaline in je eigen tuin! 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist