Rapid Office

Gouden eeuw voor bureau accessoires

De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Auto's op elektriciteit, vliegreisjes naar de ruimte. The sky is the limit. Toch zijn er nog achterstandsgebieden. Rapid pakt zo'n gebied aan en zorgt ervoor dat bureau accessoires voor een gouden eeuw staan. Niet langer bepaalt de vorm van de nietmachine of perforator de aankoop maar zijn resultaten de maatstaf. De nieuwe Supreme lijn doet wat de naam al zegt, suprematie op het bureau.Aan de basis van deze suprematie staat de SuperFlatClinch technologie. Het niet-systeem dat al sinds jaar en dag onveranderd is gebleven wordt nu eens echt aangepakt. Door de speciale gepatenteerde technologie schieten de nietmachines met SuperFlatClinch systeem de nietjes ultra plat in het papier. Dus geen uitstekende delen meer zodat het bureau niet langer kan worden beschadigd door ronddwalende papieren. Groter voordeel nog is de opbergruimte. Ordners, lades en andere mappen kunnen tot wel 40% verder gevuld worden door het ontbreken van dikke hoeken. De Super Flat Clinch technologie laat geen ruimte tussen papier en nietje.

Maar ook aan de drukkracht is gedacht. Hoe meer papier hoe zwaarder de machine moet worden ingedrukt. Dit komt door de veer die elke nietmachine kenmerkt. De speciale Press Less techniek zorgt ervoor dat het nieten niet meer dan een soepele beweging wordt. Natuurlijk zijn de nietmachines verkrijgbaar in talloze uitvoeringen. Speciaal is ook de staande uitvoering. De eerste staande nietmachine ooit. En met 5 jaar garantie blijkt dat Rapid er zelf ook vertrouwen in heeft.

Doordat kantoren steeds geluidsarmer worden, praten zelfs nog maar mondjesmaat wordt toegestaan, is er ook rekening gehouden met het geluid dat de apparaten loslaten in de ruimte. Waren de nietmachines al stil dan is de Perforator welhaast geluidloos. Door de Press Less technologie wordt de benodigde kracht zelfs tot 50% gereduceerd en drukt de SP30 met gemak 30 vellen in een keer. Voor geen gat te vangen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist