Posters aan de wand

Vrolijk je huis op

Wie kan er niet zijn of haar tienerkamer herinneren? De kans is heel erg groot dat je muren of zelfs je plafond volgeplakt waren met posters van je idolen.

Wat je vroeger op je tienerkamer deed, kan je nu nog steeds doen: vrolijk je kamer op met posters van je favoriete afbeelding. De kwaliteit van posters is tegenwoordig van een dermate hoge kwaliteit, dat ze net zo mooi tot hun recht komen als een echt schilderij. Ja kan zelfs kiezen uit verschillende soorten papier, waarop de poster gedrukt wordt. Lijst je de poster in? Dan kun je
kiezen voor wat dunner papier, zoals 100 of 135 gram. Hang je de poster aan de muur met een posterrail aan de onder- en bovenzijde? Dan is het slimmer om voor wat dikker papier te kiezen. De posterrails zorgen er voor dat de poster strak aan de muur gehangen wordt. Bovendien zijn ze altijd weer te gebruiken om een nieuwe afbeelding te laten zien. Een andere manier om je poster te bevestigen, is een kliklijst. Zeker als je vaak van poster wisselt, is dit een handige manier. Klik de lijst naar buiten, vervang je poster, klik alles weer dicht en je poster hangt er super strak bij. Je zou ook nog kunnen spelen met de afwerking van je poster. Wil je een matte look of juist meer glans? Het kan allemaal.

Of je nu houdt van oude meesters, prachtige natuur, pop- of filmsterren, posters drukken kan je voor iedere smaak en ieder interieur een passend ontwerp vinden. Uiteraard kan je je favoriete foto laten drukken op posterformaat. Let er in dat geval wel altijd op dat de foto van hoge resolutie is.Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist