Plenty Active Wipe

Vrouw aan top van het huishouden

Geëmancipeerd of niet, in 70 procent van de gezinnen is moeder nog steeds degene die het meest schoonmaakt in huis. Dit staat in schril contrast met de zes procent van de gezinnen waar de heer des huizes deze taak het meest op zich neemt. Dit blijkt uit onderzoek van Plenty onder 500 jonge Nederlandse gezinnen met kinderen onder de 10 jaar, uitgevoerd door PanelWizard.

Gemiddeld wordt er in een huishouden met jonge kinderen per dag anderhalf uur besteed aan schoonmaakklusjes. Dat is 560 uur per jaar, oftewel meer dan drie weken fulltime poetsen. Toch geeft meer dan de helft van de ondervraagden aan dat er in hun huishouden eigenlijk vaker schoongemaakt moet worden. Om de schoonmaakstrijd tegen vuil en vet een stuk makkelijker te maken, lanceert Plenty de ‘Active Wipe': een innovatief papieren huishouddoekje met geïntegreerde allesreiniger. Hierdoor worden de dagelijkse schoonmaakmomenten een stuk aangenamer.

Bezint eer ge aan kinderen begint
Kinderen blijken de grootste smeerpoetsen in huis te zijn, maar in slechts een derde van de gezinnen met kinderen onder de 10 jaar helpen zij bij de dagelijkse schoonmaakklusjes. Tijdens het spelen (47%), knutselen (17%) en eten (17%) maken zij de meeste troep. Het grootste deel van de jonge gezinnen besteedt dan ook veel meer tijd aan de dagelijkse schoonmaakklusjes dan voordat er kinderen waren. Dit lijkt een zware last, want de helft van de Nederlandse gezinnen geeft aan behoefte te hebben aan meer hulp in de huishouding. Maar lang niet iedereen kan of wil zich die luxe permitteren: slechts één op de zeven gezinnen heeft een schoonmaakster.

Keuken schoonmaken meest tijdrovend
Het schoonmaken en opruimen van de keuken na het eten neemt per dag de meeste tijd in beslag, zegt 52% van de respondenten. De keuken-/eettafel is ook één van de plekken waar veel viezigheid ontstaat. Het is dus geen verrassing dat de favoriete hulp in de huishouding het vaatdoekje is (91%), op de voet gevolgd door de stofzuiger (84%) en de dweil (52%). Helaas gaat het gebruik van het favoriete vaatdoekje wel gepaard met irritatie. De helft van de ondervraagden geeft aan zich vaak te ergeren aan ‘vieze' vaatdoekjes, die lastig schoon te krijgen zijn na het verwijderen van vet en plakkerig vuil.

Afbreekbaar doekje met geïntegreerde allesreiniger
De Plenty Active Wipe is het eerste papieren schoonmaakdoekje met allesreiniger om snel en eenvoudig tussendoor schoon te maken. Door contact met water wordt de allesreiniger geactiveerd en ontstaat er schuim. Ideaal voor vette en plakkerige vlekken in de keuken of op tafel. Na gebruik van de Active Wipe kan deze gewoon weggegooid worden. De allesreiniger blijft ook na het openen van de verpakking werkzaam. Het doekje is gemaakt van extra sterke papierkwaliteit speciaal ontwikkeld voor nat gebruik. Niet alleen zijn de reinigingsactieve ingrediënten eenvoudig biologisch afbreekbaar, ook de Active Wipe zelf is volledig composteerbaar. Daarnaast zijn alle Plenty producten dermatologisch getest. De Active Wipe is de eerste introductie onder de nieuwe merknaam Plenty.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist