Partijtje voor kinderen organiseren?

Zo pak je dat aan!

Als je kind jarig is, dan is het uiteraard een tof idee om uit te pakken met een feestje. Organiseer een gezellig partijtje! Je kind kan dan alle vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor een leuke middag. Die middag kan op allerlei manieren worden ingevuld: van een partijtje thuis tot een uitje buitenshuis. Lees verder voor inspirerende tips!

Eten en drinken tijdens het partijtje

Het speelt toch wel een hoofdrol tijdens een kinderpartijtje: lekker eten en drinken! Vraag daarom aan je kind wat hij of zij het liefst wil nuttigen tijdens het feest. Het is uiteraard belangrijk dat je kind hier zelf een bepalende rol in heeft, aangezien het gaat om zijn of haar feest! Grote kans dat het pannenkoeken worden, of anders patat of pizza. Lekker doen! Houd verder wel rekening met eventuele allergieën van de kids die komen. En kies er ook voor om iets gezonds op tafel te zetten, zoals snoeptomaatjes en reepjes paprika. Qua drinken kun je denken aan frisdrank, of een lekkere zelfgemaakte limonade. Bescherm je tafel trouwens wel, want een glas is natuurlijk zo omgevallen. Met een feestelijk tafelzeil is dat geen enkel punt. Kies er een uit in een leuk printje! Een tafelkleed is tevens een goede optie, die je na afloop in de wasmachine stopt.

Activiteit voor een kinderfeestje

Welke activiteiten kunnen er allemaal worden gedaan tijdens een kinderfeest? Vraag dit opnieuw aan je kind: misschien heeft hij of zij er al een heleboel ideeën bij. Merk je dat je kind het lastig vindt om iets te verzinnen? Dan kun je hier zelf een handje bij helpen. Bepaal allereerst of de activiteit in huis of op een andere locatie plaatsvindt. Thuis kun je bijvoorbeeld een knutselmiddag organiseren, waarbij er wordt geschilderd en gekleid. Of zorg dat er in de tuin verschillende spelletjes kunnen worden gespeeld. Ga je liever op pad met de kids? Denk dan aan een middag bowlen of laser gamen. Een escape room is tevens een geliefde keuze, evenals een speurtocht. Actieve kinderen vinden het leuk om te gaan sporten of om een spannende hindernisbaan te doen. Een combinatie van meerdere activiteiten is natuurlijk ook mogelijk!

Begin op tijd met het plannen

Al met al komt er toch wel wat kijken bij de organisatie van een kinderfeest. Zorg daarom dat je op tijd begint met het plannen, zodat je stress bespaart. Vraag je kind al vroeg wie hij of zij zou willen uitnodigen, zodat je met de ouders van die kids kunt checken of ze tijd hebben. Mocht je iets buiten de deur gaan doen, dan is het ook verstandig om dit vroegtijdig te reserveren.

Einde van het feestje

Loopt het feestje op z’n eind? Dan heb je nog het een en ander te regelen. Bepaal bijvoorbeeld vooraf of je de kinderen weer thuisbrengt, of dat je de ouders vraagt om ze op te halen. En vergeet niet om nog een klein cadeautje uit te delen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist