P20 sunfilter

optimale bescherming en een bruine tint


Ook deze zomer kiezen steeds meer Nederlanders voor een zonnebrandmiddel met een hoge beschermingsfactor. Maar… om veilig te zonnen, is ook de hoeveelheid, die op de huid wordt aangebracht, van cruciaal belang. Veel mensen springen echter nog te zuinig met hun zonnebrandmiddel om, waardoor de huid onvoldoende is beschermd tegen zowel zonnebrand als huidveroudering. Een handvol P20 Sunfilter werkt direct en blijft tien uur lang optimaal actief. En, met één keer smeren is dit gepatenteerde Deense zonnebrandproduct dus zeer economisch in het gebruik!

 

Het aanbrengen van te weinig zonnebrandmiddel op de huid is in de zomer eerder regel dan uitzondering. Volgens Deense onderzoekers smeren de meeste mensen maar een kwart van de hoeveelheid die nodig is om de huid afdoende tegen de schadelijke invloed van de zon te beschermen. Deze verkeerde zuinigheid heeft tot gevolg dat het effect drastisch minder is dan de beschermingsfactor die op verpakking staat vermeld. Zo zal een zonnebrandmiddel met factor 20 nog slechts een bescherming bieden van factor 5. Daardoor kan de huid tóch verbranden in de zon en neemt het risico van voortijdige huidveroudering en

huidbeschadigingen toe. Het advies is dan ook om het lichaam royaal met zonnebrandmiddel in te smeren zodat de beschermingsfactor overeenkomt met die op de verpakking.

 

P20 = smeergemak

Met P20 Sunfilter voorkom je de ‘smeerstress’ van meerdere keren per dag insmeren! Eén keer per dag de goede hoeveelheid smeren is in de meeste gevallen voldoende omdat het zonnefilter maar liefst tien uur lang op volle kracht blijft werken. Ideaal dus voor (kleine) kinderen die immers niet graag ingesmeerd worden! Daarbij combineert P20 Sunfilter een optimale bescherming van UVA en UVB filter met een mooie, bruine teint. Bovendien is deze heldere gel niet vettig. Het trekt snel in de huid en voelt dus niet plakkerig aan. Het is dan ook het ultieme zonnebrandproduct voor jong én oud. De hoge beschermingsfactor 20 zorgt er voor, dat 95% van de schadelijke UVB straling wordt geabsorbeerd. Dit kan best fors genoemd worden, omdat geen enkel zonnebrandproduct 100% bescherming kan bieden. De huid zal dan ook na een dag zonnen niet verbranden. Ook op de langere termijn is dit effect duidelijk merkbaar aan de huid. Door de optimale bescherming worden huidveroudering en andere huidproblemen door overmatig zonnen voorkomen. Deze goede bescherming maakt P20 bovendien een geschikt product voor mensen die snel verbranden, een gevoelige huid of aanleg voor zonne-allergie hebben.

 

Actionproof

P20 Sunfilter, met hoge beschermingsfactor 20, is echter in nog meer opzichten een uitmuntend zonnebrandmiddel voor het hele gezin. Het is namelijk volledig actionproof, is na het aanbrengen direct actief en is bestand tegen zwemmen en transpireren. Het is zelfs zo sterk waterproof dat de UV-bescherming stijgt nadat je in het water bent geweest. Dit zonnebrandproduct blijft de huid dus maximaal beschermen tijdens alle activiteiten in de zon, zoals zwemmen, zeilen, surfen, en mountainbiken. P20 Sunfilter kan ook prima als basis onder make-up aangebracht worden. P20 Sunfilter bevat geen parfum en conserveringsmiddelen.


Kijk voor meer informatie op: www.p20sunfilter.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist