Own Energy Solutions

Energiecentrale in eigen beheer


Vanaf juli 2008 introduceert Own Energy Solutions uit Ruinen milieuvriendelijke en kostenbesparende Sunmachine energie-installaties. Daarbij kan gekozen worden voor machines die geheel onafhankelijk zijn van de prijs van energie.

 

Brandstof kiezen

De in Duitsland ontwikkelde Sunmachine is een micro-energiecentrale die stroom en warmte levert voor huis en bedrijf. Hij bestaat in drie uitvoeringen, voor drie verschillende soorten brandstof. De Sunmachine Pellet werkt op houtpellets, de Sunmachine Gas op biogas (of aardgas) en de Sunmachine Solar (introductie in 2009) gebruikt de warmte van de zon. Alle drie uitvoeringen kunnen dus CO2-neutraal opereren. Het hart van het systeem is een Stirlingmotor die de elektriciteit en warmte produceert. Het elektrische vermogen is 1,5-3 kW het thermische 4,5-10,5 kW. De superstille Sunmachine kan daarmee voorzien in de energiebehoefte van zowel particulieren als het midden- en kleinbedrijf, de horeca, de agrarische sector en de recreatiesector.

 

Forse geldbesparing

Besparingen kunnen, afhankelijk van het energieverbruik, oplopen tot 80% van de huidige totale energiekosten,” aldus De Boer. Het apparaat heeft een levensduur van minimaal 80.000 uur en nauwelijks onderhoud nodig. Doordat voor houtpellets een prijsgarantie voor 5 jaar kan worden gegeven, weten gebruikers precies waar zij aan toe zijn. Voor particulieren bestaan er aantrekkelijke lease-constructies.


Kijk voor meer informatie op: www.ownenergy.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist