Olympus voice recorders

VN serie


Olympus introduceert vier fantastische aanvullingen op haar populaire VN-serie met draagbare voicerecorders die het leven van menigeen vergemakkelijken: de VN-5500, en de pc-compatible VN-3500PC, VN-5500PC en VN-6500PC. Evenals hun succesvolle voorgangers combineren deze modellen de geweldige opname- en afspeelkwaliteit van Olympus met zeer veelzijdige gebruiksmogelijkheden én een aantrekkelijke prijs. Deze fraaie, nieuw ontworpen recorders vallen direct op door hun gebruiks­gemak. De overzichtelijke menu's en extra grote opslagcapaciteit maken dat de gebruiker eenvoudig alles kan opnemen van persoonlijke aantekeningen tot colleges, berichten voor vrienden en familie en handige 'to-do'-lijstjes. Met de pc-modellen kunnen opnamen worden gemaakt in het hoogwaardige en wijdverbreide WMA-formaat. En dankzij de high-speed USB-interface vormt compatibiliteit nooit een probleem. Elk model heeft zijn eigen opvallende kleur. De VN-5500 is per direct verkrijgbaar en de VN-3500PC, VN-5500PC en VN-6500PC zullen vanaf eind oktober 2008 verkrijgbaar zijn.

 

De VN-serie met digitale voicerecorders maakt digitaal opnemen wel heel erg eenvoudig. Eén grote, centraal gepositioneerde knop biedt toegang tot de meest gangbare functies en de heldere LCD geeft alle belangrijke bestandsinformatie weer. Alle modellen bieden de mogelijkheid om honderden bestanden op te slaan en te ordenen in verschillende mappen. Dankzij de indexfunctie kunnen gebruikers belangrijke delen van een opname markeren zodat ze deze later snel en eenvoudig kunnen terugvinden. De gesproken notities kunnen worden afgespeeld bij verschillende snelheden, en dat is ideaal wanneer men opnames helemaal wil uitschrijven of wanneer men een opname snel even wil terug luisteren.

 

Alle VN-modellen beschikken over een ruime geheugencapaciteit en ondersteunen verschillende kwaliteitsniveaus zodat aan ieders wensen wordt voldaan. De VN-5500 beschikt zelfs over een opnamecapaciteit van maar liefst 300 uur in de LP-modus. Verder kent de batterij een zeer lange gebruiksduur van minimaal 30 uur bij gebruik van de opnamefunctie.

 

Voor nog meer veelzijdige mogelijkheden kunnen de VN-3500PC, VN-5500PC en VN-6500PC probleemloos op een computer worden aangesloten via high-speed USB. Het hoogwaardige WMA-formaat kan eenvoudig worden overgezet en vervolgens worden afgespeeld op vrijwel elke pc-gebaseerde audiospeler.

 

Het topmodel uit de VN-serie, de VN-6500PC, beschikt over een aantal speciale functies. De dubbele spraak- en low-cut-filters zorgen voor een betere opnamekwaliteit en de herhaalfunctie voor het afspelen vergroot het bedieningsgemak. Behalve met een stereo-oortelefoon wordt dit model standaard geleverd met een hoogwaardige microfoon.

 

Bij alle modellen kunnen de gebruikers kiezen uit vijf menutalen, en bij de pc-modellen wordt een stap-voor-stap handleiding meegeleverd in pdf-formaat met een toelichting in maar liefst 28 talen.

 De VN-5500 is per direct verkrijgbaar en de VN-3500PC, VN-5500PC en VN-6500PC zullen verkrijgbaar zijn vanaf eind oktober 2008.


Kijk voor meer informatie op: www.olympus.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist