Olympus voice recorder

DS 2400


Of u nu vergaderingen, dictaten of interviews wilt opnemen, of snel een persoonlijke notitie wilt maken; de Olympus DS-2400 vormt een uitstekende oplossing. Deze dunne en elegante digitale voicerecorder is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven en maakt dat de gebruiker geen woord meer hoeft te missen. Er kunnen maximaal 200 bestanden worden opgeslagen in elk van de vijf mappen en dankzij het geheugenslot voor een SDHC-kaart kan de opslagcapaciteit eenvoudig worden uitgebreid. De opnamen worden opgeslagen in het hoogwaardige DSSPro-formaat en gebruikers hebben bij het opnemen de keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus, waaronder de nieuwe hoogwaardige QP-modus, die met name ideaal is voor vergaderingen en lezingen. De grote, verlichte LCD vergemakkelijkt de bediening en biedt een eenvoudige navigatie door de intuïtieve menu's die beschikbaar zijn in zes talen. Bestanden kunnen snel en eenvoudig naar een Mac of pc worden gedownload via Hi-Speed USB, en kunnen dankzij de meegeleverde DDS Player-software ook gemakkelijk worden opgenomen in de workflow op kantoor. Voor transcriptiedoeleinden biedt Olympus de optionele AS-2400 transcriptiekit die o.a. bestaat uit een voetschakelaar en hoofdtelefoon voor een handsfree bediening. De DS-2400 en AS-2400 zullen beide verkrijgbaar zijn vanaf het najaar van 2008.  

 

De fraaie en compacte DS-2400 is een ideale tool voor professionals die hun efficiency willen vergroten. De recorder biedt vijf mappen waarin verschillende soorten bestanden kunnen worden opgeslagen. Complete vergaderingen, lezingen en toespraken kunnen worden opgenomen en afgespeeld; en doordat elk bestand kan worden voorzien van 32 handige indexmarkeringen is het eenvoudig om bepaalde passages snel terug te vinden.

 

De opnamecapaciteit is afhankelijk van de grootte van de gebruikte SD-geheugenkaart. De meegeleverde kaart van 1 GB biedt ruimte voor meer dan 159 uur in de SP-modus. En doordat de recorder geschikt is voor kaarten met een capaciteit tot 16 GB, hoeft u zich over de geheugen­capaciteit geen zorgen meer te maken. De DS-2400 kent ook een heel laag batterijverbruik. Met één setje batterijen kan in de SP-modus zo'n 32 uur worden opgenomen.

 

De recorder kan eenvoudig worden bediend met behulp van de 14 intuïtieve drukknoppen op de voor- en zijkant van de recorder. Aan drie van deze knoppen kan de gebruiker zelf bepaalde functies toekennen. Daarnaast zorgt de compatibiliteit met USB Storage Class en Audio Class ervoor dat de unit kan worden gebruikt als een USB-luidspreker en ‑microfoon, en dat de opnamen direct op de computer kunnen worden vastgelegd.

 

De meegeleverde DSS Player-software biedt gebruikers een eenvoudige manier om opnamen die naar een pc of Mac zijn gedownload te ordenen en af te spelen. Ook biedt deze software een aantal beveiligings­voorzieningen waarmee u gegevens kunt beveiligen zodat vertrouwelijke informatie niet voor iedereen toegankelijk is.

 

Voor extra mogelijkheden bij het uitwerken van spraakopnamen, biedt Olympus de optionele AS-2400 transcriptiekit. Behalve uit de DSS Player Standard-transcriptiemodule, bestaat deze kit uit de RS-28 voetschakelaar en de E-102 stereohoofdtelefoon waarmee de DS-2400 handsfree kan worden bediend.

De dunne en stijlvolle zilverkleurige metalen behuizing van de DS-2400 en de fraaie knopen, geven deze recorder een heel aantrekkelijk uiterlijk. Deze nieuwste voicerecorder van Olympus is een onmisbare tool voor professionals die al hun ideeën op kantoor en onderweg snel en gemakkelijk willen vastleggen. De DS-2400 en optionele AS-2400 zijn verkrijgbaar vanaf het najaar van 2008.s

   
Kijk voor meer informatie op: www.olympus.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist