Nespresso

Limited Edition Festive Collection

Speciaal voor de feestdagen introduceert Nespresso de Limited Edition Festive Collection, ontworpen door het bekende designerduo Craig & Karl. De twee kunstenaars hebben zich hiervoor laten inspireren door traditioneel snoepgoed. Het resultaat is een serie kleurrijke en unieke accessoires, het perfecte cadeau voor koffie- en designliefhebbers. Ook de capsules van de Limited Edition Variation koffies die Nespresso speciaal voor deze periode introduceert zijn door Craig & Karl ontworpen. Zowel de collectie accessoires als de Limited Edition Variation koffies zijn verkrijgbaar vanaf begin november.

Craig Redman en Karl Maier hebben de Nespresso collectie verrijkt met hun kenmerkende kleuren en patronen: “We hebben ons laten inspireren door de smaken van de Nespresso Variations, waarbij we in gedachten hielden dat die gebaseerd zijn op ouderwetse snoepwinkels. Tegelijkertijd wilden we een modern en relevant ontwerp maken, waarbij we zuurstokstrepen als uitgangspunt namen. Daarin zagen we een klassiek motief dat nostalgie oproept, maar dat door de strakke grafische vormen ook van deze tijd is. We vonden het ook mooi dat de capsules door de strepen zelf op snoepjes begonnen te lijken.”

NESPRESSO LIMITED EDITION VARIATIONS
Tijdens de feestdagen is het tijd voor unieke ervaringen. De Nespresso Limited Edition Variations combineren verrassende aroma’s van snoepgoed met de hoogste kwaliteit pure Arabica. Er zijn drie Variations om te proberen, elk in een door Craig & Karl ontworpen capsule.

De Variations zijn gebaseerd op de Nespresso Livanto koffieblend die bestaat uit een pure Arabica uit Zuid- en Centraal-Amerika. De koffie bevat uitgebalanceerde aroma’s met gebrande en gekaramelliseerde tonen die zorgen voor mooie rondingen en harmonie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist