Neato Botvac™ robotstofzuigers

Nu ook verkrijgbaar in Nederland

Neato Robotics, marktleider in robots voor in huis, maakt het nóg eenvoudiger om niet langer zelf te hoeven stofzuigen. Het bedrijf introduceert, nu ook in Nederland, namelijk twee nieuwe krachtige en intelligente robotstofzuigers: de Neato Botvac D3™ Connected en de Neato Botvac D5™ Connected, beide voorzien van een wifi-verbinding.

Met de Neato Botvac D3™ Connected voegt het bedrijf een betaalbare robotstofzuiger toe aan zijn productlijn. De stofzuiger is voorzien van Neato’s SLAM-gebaseerde lasernavigatie, krachtige zuigfunctie, een iconisch D-vormig ontwerp met CornerClever™-technologie en een lithium-ionbatterij. Daarnaast kun je het schoonmaakschema van de stofzuiger volgens jouw voorkeur instellen, zodat je thuiskomt in een schoon en fris huis. De Neato Botvac D5™ Connected heeft zelfs nóg meer functies, waaronder een batterij met grotere capaciteit en extra voordelen op de Neato-app, zoals een dashboard met schoonmaakstatistieken, een ‘Find Me’-functie en bediening op afstand.

Klanten kunnen Neato Botvac™ Connected-modellen op de Neato-website vergelijken en vervolgens de robotstofzuiger kiezen die het best aansluit op hun behoeften. Zo kunnen ze op basis van hun thuissituatie bepalen welke specificaties het belangrijkst zijn, zoals schemavoorkeuren, borstel- en filtertype, en de prijs.

“Vanaf het begin heeft Neato Robotics de visie dat intelligente robotstofzuigers mensen kunnen helpen tijd over te houden voor leuke dingen”, zegt Giacomo Marini, voorzitter en CEO van Neato Robotics. “Met deze uitbreiding van onze productlijn borduren we voort op deze visie, die door het aanbod van intelligente, toegankelijke, verbonden robotstofzuigers steeds dichterbij komt.”

Alle Neato-robots maken gebruik van de gepatenteerde Neato LaserSmart™-technologie, die laserscanning, continue kameranalyse en realtime objectdetectie combineert om een zo effectief mogelijke schoonmaakroute uit te stippelen. Dit houdt in dat Neato zijn navigatie verandert zodra er een nieuw obstakel op zijn pad verschijnt. De robot navigeert zelfs in het donker op intelligente wijze, verplaatst zich van kamer naar kamer en weet wanneer hij moet terugkeren naar het oplaadstation. Wanneer de robot is opgeladen, gaat hij automatisch terug naar waar hij gebleven was. Dankzij het D-vormige ontwerp en de CornerClever™-technologie kan de robot bij ieder hoekje en beweegt hij op systematische wijze vlak langs plinten, om ieder beetje vuil en stof te verwijderen. Dankzij zijn grote borstels en ruime vuilreservoir legt de Neato meer vierkante meters af, en ruimt hij meer vuil op dan andere robotstofzuigers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist