Nano Ferrari

Paardenkracht in woonkamer

Hij is snel, bloedsnel, hij is rood, Ferrari rood en binnenkort te zien in elke woonkamer. Vanaf vandaag getuigt een Ferrari in huis niet meer van een uitzonderlijk grote woonkamer maar simpelweg van fanatisme. Wie wil er nu geen exacte kopie van een Ferrari?

 

Wel een op schaal omdat kleine wensen soms groot plezier opbrengen. Een schaal van 1 op 58 zorgt ervoor dat de auto makkelijk manoeuvreerbaar blijkt tussen tafelpoot en keukenla. De Enzo, Testarossa, F430 en 512BB maken nu voor eens en voor altijd uit wie het snelste is in circuit de woonkamer.

Het viertal modellen heeft ook telkens een andere kanaal frequentie zodat er ongestoord met meerdere auto's tegen elkaar geracet kan worden. De Enzo, Testarossa, F430 en 512BB maken nu voor eens en voor altijd uit wie het snelste is in het circuit in de woonkamer.

Echte schaalmodellen met een strak vormgegeven controller. Links, rechts, achteruit of vooruit lijken logische opties. De Turbo functie maakt het geheel compleet. Een druk op de knop en het autootje accelereert. Kleine afwijking? Die kan dan beneden op de auto zo worden bijgesteld met een speciale knop. Get your Ferrari motor running, do it the Nano way.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist