Modular Lighting

LOTIS TUBED

De LOTIS-familie is binnen het uitgebreide gamma van Modular Lighting Instruments al jaren een topper. Tot nog toe was LOTIS enkel als inbouwarmatuur in diverse lamptypes verkrijgbaar. Met de LOTIS TUBED die naast inbouw- deze keer ook als opbouwvariant op de markt wordt gebracht komt daar nu verandering in. LOTIS TUBED is een Modular armatuur pur sang: minimalistisch, puur, en subtiel in haar toepassing.

KLEURENSPEL
LOTIS TUBED is een smalle cilindervormige koker die als plafondarmatuur moet worden gemonteerd. Kenmerkend voor de LOTIS is de diep verzonken en quasi onzichtbare lichtbron, zo ook bij de LOTIS TUBED. Bovendien zorgt een kleurenspel tussen buiten- en binnenkleur van het toestel voor een extra schakering. De contrasterende kleurencombinaties van mat wit, mat zwart en goud worden afwisselend gebruikt als buitenkleur van de cilinder of als binnenkleur van de conische kelk. De geanodiseerde gouden binnenkant zorgt er bovendien voor dat het lichtkleur iets geler en dus warmer is.

De opbouwversie LOTIS TUBED SURFACE is beschikbaar in twee halogeen lampuitvoeringen: MR16 voor gebruik met externe transformator en ES50 voor installatie rechtstreeks op 230V. Daarnaast is bij de inbouwversie - de LOTIS TUBED RECESSED - de MR16 halogeen en de compacte hogedruk ontladingslamp HIPAR C16 op de markt gebracht, beiden aan te sluiten op een externe transformator.

De beschikbaarheid van zowel halogeen als hogedruk ontlading maakt dat deze uitgebreide familie zowel voor private woningbouwprojecten, restaurants, hotels als voor kantoorgebouwen, shops, en showrooms inzetbaar is.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist