Mini Cooper

Inspired by Le Corbusier

Deze week mengt MINI zich tussen andere designiconen op de beurs 100% Design met een MINI Cooper, gestoken in een ‘outfit’ van koeienvacht. De auto exposeert in een grazige weide samen met de beroemde ‘La Chaise Longue’ van Le Corbusier, die met dezelfde koeienvacht is bekleed. Het designevenement vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam op 5, 6 en 7 juni.

 

 

Zowel de MINI als de designstoel staan in een echt grasveld dat omheind is met prikkeldraad, tussen de stands van de deelnemers van 100% Design. Met deze unieke MINI wordt niet alleen het designgehalte, maar ook de exclusiviteit en persoonlijkheid van het merk onderstreept. Eerder ging MINI projecten aan met interieurdesign fabrikanten, zoals SMEG en Bisazza. Dit keer liet het merk zich inspireren door een designklassieker: ‘La Chaise Longue’ van Le Corbusier. Om ‘The pet MINI’ te creëren, zijn vijf hoogwaardige huiden van Normandische stieren en koeien gebruikt.


Kijk voor meer informatie op: www.mini.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist