Miele Boost CX1

kleinste zakloze stofzuiger

Miele introduceert met de nieuwe Boost CX1 zijn kleinste zakloze stofzuiger. De Boost CX1 blinkt uit in zuigkracht, staat voor gebruikersgemak en heeft een modern design. De grote wielen aan de zijkanten maken de stofzuiger zeer wendbaar en de 360° zwenkwielen zorgen voor extra stabiliteit. Dankzij deze combinatie (TrackDrive) manoeuvreert de Boost zich moeiteloos, ook als hij om zijn eigen as draait, in kleine ruimtes.   

Stof maakt geen schijn van kans
De Boost CX1 is geschikt voor alle soorten vloeren en tapijt. Dankzij de krachtige Vortex-technologie maakt stof geen schijn van kans. De efficiënte Mono-Cyclone-technologie bereikt luchtsnelheden van meer dan 100 km/u en zorgt ervoor dat grof vuil en fijn stof worden opgezogen. De filtering van de kleinste deeltjes wordt gegarandeerd door het Hygiene Air-filter. Zo zijn de Parquet en de Cat & Dog modellen erg geschikt voor mensen met een allergie. Deze modellen hebben een HEPA AirClean-filter. Dit filtert 99,95% van de kleinste deeltjes, zoals allergenen, virussen en pollen uit de lucht. De uitgeblazen lucht is daardoor nog schoner dan de omgevingslucht. Het HEPA AirClean-filter kan ook voor de andere Boost CX1-modellen aangeschaft worden.

Duurzame stofzuiger; zonder zak
De Boost betekent niet alleen gebruiksgemak, maar doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een stofzuigerzak, is de Boost ook erg duurzaam. Geen zak betekent minder afval en daardoor minder belasting op het milieu. Het filteren van fijnstof is gelijkwaardig aan een stofzuiger met zak door de Air-Clean- of HEPA filters.

Award winnaar
Nog voordat de Boost CX1 op de markt werd gebracht, riep de jury van de Red Dot Product Design Award de stofzuiger vanwege zijn compacte ontwerp en sterke prestaties uit tot 'Red Dot Winner 2021'. Ook ontving de Boost de al even begeerde iFProduct Design Award. De Boost CX1 is verkrijgbaar in zes versies. Alle modellen zijn getest op een lange levensduur en bieden de topkwaliteit van Miele.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Huishoudelijke Apparatuur?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist