Miele

is er echt geen betere?

Red Velvet stofzuiger
Miele zoekt mensen die de Red Velvet stofzuiger willen uitproberen. Na afloop van de test mag je de stofzuiger houden.Deze stijlvolle sledestofzuiger combineert een compact, roodfluwelen design met kracht en gebruikersgemak. Bovendien zorgt de zuinige motor van de Red Velvet voor een aanzienlijke energiebesparing die tot wel 45 procent kan oplopen. De motor is eveneens zeer stil, waardoor - in combinatie met de innovatieve AirTeQ-zuigmond - het geluid van de Red Velvet tot een minimum beperkt blijft.

Klik hier om jezelf direct aan te melden

Miele stofzuiger S6230
Miele zoekt 10 testers voor de stofzuiger S6230. Na afloop van de test mag je de stofzuiger houden!De nieuwe Miele S6230 Ecoline stofzuiger is niet alleen mooi om te zien maar is ook nog eens héél handig. Met een bereik van 10 meter en het feit dat de slang 360'kan draaien heeft u optimale bewegingsvrijheid en komt u tot in de lastigste plaatsen. De accessoires die worden meegeleverd: meubelzuigmond, kierenzuiger en reliëfborstel (VarioClip) Het Active Hepafiltersysteem van Miele zorgt voor optimale lucht hygiene. Speciaal geschikt voor mensen met een allergie

Klik hier om je direct aan te melden

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist