May we have your dress please

Songfestivaljurken geveild voor Sandra Reemer Foundation

Zangeres Sieneke, die Nederland op het komende Eurovisie Songfestival in Oslo zal vertegenwoordigen, opent op 12 mei in het Lloyd Hotel in Amsterdam de tentoonstelling ‘May we have your dress please?!'. De tentoonstelling, die van 12 tot en met 16 mei te bezichtigen is, bestaat uit vele creaties die door Nederlandse zangeressen zijn gedragen tijdens het Eurovisie Songfestival. De bijzondere kleding, veelal van de hand van Nederlandse top-ontwerpers, is belangeloos ter beschikking gesteld door diverse deelnemers aan het Eurovisie Songfestival.
De volledige opbrengst van de tentoonstelling gaat naar de Sandra Reemer Foundation.'Ik ben heel blij dat Sieneke dit voor mijn stichting wil doen. Daarnaast zal ze bij de opening een aantal zangeressen ontmoeten die Nederland al hebben vertegenwoordigd op het Eurovisie Songfestival. Wellicht kunnen we onze ervaringen met Sieneke delen. Ik ga haar in elk geval heel veel succes wensen,' zegt Sandra Reemer.

Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Esther Hart, Frizzle Sizzle, Linda Wagenmakers, Heddy Lester, Maywood, Edsilia Rombley en Justine Pelmelay zijn enkele van de artiesten die de kleding, gedragen tijdens de finale van het Eurovisie Songfestival, ter beschikking stellen. Bezoekers betalen 5 euro om de tentoonstelling 'May we have your dress please?!' te kunnen bezichtigen.

CL Events & Management organiseert (geheel belangeloos) deze tentoonstelling in samenwerking met het Lloyd Hotel Amsterdam ten bate van de Sandra Reemer Foundation. Sandra Reemer richtte deze stichting eind 2008 op. De doelstelling van de Sandra Reemer Foundation is kinderen en jonge mensen in ontwikkelingslanden de mogelijkheid bieden aan hun toekomst te kunnen werken door middel van scholing of inkomengenererende projecten te ontwikkelen. 'Mensen worden aangesproken op hun eigen verantwoordelijkheid. Dus wij geven niet alleen vis, maar leren hen ook te vissen zodat ze onafhankelijk hun levenspad kunnen vervolgen,' aldus Sandra.

Sandra Reemer, die maar liefst 4 keer op het Eurovisie Songfestival te zien was, stelt uiteraard ook haar eigen kleding ter beschikking. 'Ik ben dolgelukkig met dit initiatief van CL Events en het Lloyd Hotel, dat belangeloos alle ruimte ter beschikking stelt. Dat past precies bij mijn stichting, waarbij het 'wij'-gevoel voorop staat,' aldus Sandra Reemer.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist