MaxxNobel hondenkussens

Hygiënische en passend in ieder interieur

De eigenaar van MaxxNobel was op zoek naar een hoogwaardig hondenkussen wat bij zijn interieur paste. Wat hem opviel was dat de verkrijgbare hondenkussens- en manden van matige kwaliteit waren en ook nog eens niet bij verschillende interieurstijlen aansloten. Op dit moment ontstond het idee dit gat in de markt op te vullen door zelf hondenkussen-en manden te laten produceren

Wij vervaardigen enkel producten uit materialen van Nederlandse bodem. Met eigentijds, robuuste materialen aan de buitenkant en een hoge kwaliteit vulling aan de binnenkant. De zorgvuldig ontworpen hondenkussens zijn een perfecte plek voor uw viervoeter om te slapen en stijlvol genoeg om in uw huis te laten zien! Een hondenmatras, -kussen, -mand of benchmat wordt zo een onderdeel van uw interieur.

Ons team van designers zijn altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. We zorgen dat uw viervoeter profiteert van het grootste comfort zonder dat dit ten koste gaat van het design. Of u nu een grote of een kleine hond heeft, u wilt altijd het beste voor uw hond en een mooi accessoire voor in het interieur. Daarom werkt MaxxNobel met verschillende maten en materialen, zoals Lederlook, Corduroy en Nano Waterafstotend. Voor ieder type hond en ieder type interieur een passende oplossing. 

Al onze producten beschikken over een kwalitatief hoogwaardige vulling. De hoezen zijn stevig, verwisselbaar en geschikt voor de wasmachine. Tevens is het mogelijk om een extra losse hoes aan te schaffen.

Ervaar het allernieuwste orthopedische “Unique Nano” kussen van MaxxNobel
Het orthopedisch hondenkussen is speciaal gemaakt voor de zomer en de winter door de verschillende boven- en onderkant. Het product is het gehele jaar door te gebruiken. Zoekt u naar een herstellend kussen? Dit hondenkussen is orthopedisch! Uw hond kan uitgerust herstellen op dit kussen. Het orthopedisch hondenkussen is handgemaakt in Nederland met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het materiaal van het hondenkussen is Nanomateriaal. Dit betekent dat het water- en vuilafstotend is en daardoor bestand tegen vacht oliën of andere vloeistof. Het materiaal is kleurvast, helpt tegen bacterie opbouw en voorkomt vieze geurtjes. De hoes hoeft niet vaak gewassen te worden. Het materiaal is zeer vlekbestendig.

De buitenhoes is door middel van een ritssluiting gemakkelijk te verwijderen en kan in de wasmachine gereinigd worden.

Wilt u direct een MaxxNobel hondenkussen bestellen of wilt u nog wat meer informatie?

Ga dan snel naar www.maxxnobel.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist