Lotus toiletpapier

Lotus Royale als beste getest


Lotus Royale wordt door consumenten beschouwd als het beste toiletpapier. Dat bleek onlangs tijdens het televisieprogramma Kassa, waar deze ervaringsdeskundigen Lotus Royale als enige van tien soorten toiletpapier beoordeelden met een rapportcijfer boven de 8. Het papier werd omschreven als ‘prettig’, ‘zacht’, ‘stevig’, ‘goed absorberend’ en ‘met een aangename geur’. Lotus vindt dat deze waardering bewijst dat het bedrijf goed naar de klant luistert.

 

 

Voor de test in het consumentenprogramma Kassa waren veertig bewoners van een woonwijk in het Brabantse dorp Nuland bereid gevonden om tien soorten toiletpapier te proberen. De merken van de rollen waren onherkenbaar gemaakt. De consumenten beoordeelden het toiletpapier in het dagelijkse gebruik, waarbij iedereen uiteraard zo zijn eigen gewoonten heeft. Ondanks die verschillen, bleek het eindoordeel unaniem: alle testers wezen Lotus Royale aan als beste toiletpapier, met een gemiddeld rapportcijfer van 8,2. De andere merken scoorden allemaal (ver) onder een 8.

 

Interessante gegevens

Uit de test van Kassa en uit het feitenonderzoek kwamen nog een aantal interessante gegevens naar voren. De gemiddelde Nederlander zit per week ongeveer 50 minuten op het toilet, oftewel bijna twee volle dagen per jaar. Gemiddeld wordt bij een toiletgang 8,5 velletje gebruikt. Dat betekent dat alle Nederlanders samen dagelijks ongeveer 22.000 kilometer toiletpapier gebruiken. Driekwart daarvan wordt voor gebruik gevouwen, de rest wordt opgerold of tot een prop gemaakt. Wanneer het toiletpapier niet voor afvegen wordt gebruikt, zijn het snuiten van de neus of het schoonmaken van de wc-bril de meest voorkomende doeleinden.

 

Zacht toiletpapier

Behalve Lotus Royale werden nog twee A-merken getest. De andere zeven soorten toiletpapier waren van een huismerk. Het toiletpapier had als overeenkomst dat het allemaal ‘zacht’ papier betrof. Het bekende stugge, grijze toiletpapier wordt in Nederland bijna niet meer gebruikt.

Lotus Royale is werkelijk uniek, het biedt een grote bescherming tijdens het gebruik dankzij de 3-laags structuur. Lotus Royale is verkrijgbaar onder andere bij Albert Heijn en C1000. De consumentenadviesprijs voor een verpakking met 6 rollen bedraagt € 3,15.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist