Loods 5

beste stand Woonbeurs 2009

Van de drie genomineerden is Loods 5 tijdens het Woonaward Gala 2009 in de Lichtfabriek in Haarlem verkozen tot Beste Stand van de Woonbeurs 2009. "Loods 5 is een autoriteit in hun segment en dat blijkt ook in de stand. Alles klopt, van het oplettende personeel tot een in detail afgewerkte tassenfabriek." zo gaf de jury aan. De ‘Tassenfabriek' van Loods 5 zorgde voor veel bekijks tussen alle andere woongerelateerde stands."De woonbeurs is een uitstekend evenement om in direct contact te staan met het hart van de doelgroep. Iedereen op de beursvloer is met wonen bezig. Wij doen dat het hele jaar door en dit is een uitgelezen kans om net die mensen te bereiken die komend seizoen met hun huis en interieur aan de slag gaan." aldus commercieel manager Diederick Schnitger van Loods 5. De ‘Tassenfabriek' is in twee weken tijd ontworpen en gebouwd. "De tassen zijn niet aan te slepen, er gaan letterlijk pallets per dag doorheen. Je ziet ze overal!"

Het ontwerp is gemaakt door Mike Verhulsdonk. Hij heeft aan de basis gestaan van de look & feel van Loods 5 bij de start, inmiddels tien jaar geleden. Zo bleek ook nu weer een goede combinatie. "De tassenfabriek is zijn kindje. Wij hebben het echter met het hele team uitgevoerd. Deze award is dan ook een groot compliment voor de inzet van iedereen die heeft bijgedragen voor en tijdens de beurs." geeft Schnitger aan.

Het tienjarig bestaan van Loods 5 wordt gevierd met diverse feestweken, waarbij de consument kan profiteren van vele aanbiedingen.

Loods 5
De wereld onder één dak. Loods 5 is een 100% unieke lifestyle formule waarin meer dan 250 units producten van verschillende deelnemende leveranciers worden gepresenteerd. Elke unit vertegenwoordigt een andere importeur, fabrikant of groothandelaar. Dagelijks worden er containers aangevoerd met nieuwe items, daardoor wisselt de collectie per week en is het aanzicht en de invulling van Loods 5 iedere keer weer verrassend en nieuw.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist