Lekker vroeg in de Kerstsferen komen?

Dit kun je doen!

Ben jij een echte liefhebber van Kerst en zou je willen dat je veel langer van de sfeervolle decoratie kon genieten? Wie zegt dat dat niet kan? Er zijn echt geen regels wat betreft het ophangen van verlichting of het neerzetten van gezellige decoratie. Doe gewoon lekker je eigen ding, zeker als het je erg blij maakt en je hier dagelijks gelukkig van wordt. Er zijn een paar dingen waar je mee kunt beginnen aan het begin van de herfst, zodat je kunt opbouwen tot aan december. Spread the joy!

Bouw een kerstdorp op
Je kunt beginnen met het opbouwen van een Kerstdorp. Van Lemax heb je allerlei leuke huisjes, bossen, winkeltjes en gave bedrijfjes die je aan je Kerstdorp kunt toevoegen. Zie het als een verzamelproject, waarbij je wekelijks een nieuw huisje of element toevoegt. Op die manier kun je het dorp echt opbouwen tot aan de Kerstdagen, waarna je bijna een hele stad hebt kunnen bouwen. Hoe eerder je begint, des te groter het dorp kan worden. En zeg nou zelf, wie wordt er niet blij van alle miniatuurhuisjes en leuke verlichting?

Hang verlichting en kransen op
Als de opbouw van jouw Kerstdorp in volle gang is, kun je wat aandacht schenken aan de rest van je woning. Zo kun je gezellige kransen ophangen, bijvoorbeeld op de voordeur! Dit hoeft niet direct gerelateerd te zijn aan Kerst, want je hebt ook allerlei kransen die de elementen van herfst vertonen. Denk hierbij aan leuke paddenstoeltjes, dennenappels, rode bladeren en dennennaalden. Op die manier kun je vrij onopvallend opbouwen naar Kerst. Je kunt er zelfs voor kiezen om wat mini kerstballen tussen de krans te steken, als een subtiele hint naar de Kerstdagen. Ook kun je Kerstverlichting gebruiken als sfeerverlichting in de tuin. Dit kun je over struiken draperen, maar ook als een soort festivallampjes langs de schutting hangen. Zo heb jij een extra gezellige tuin op het moment dat het sneller donker wordt buiten.

Tot slot kies je een kerstboom
Het is misschien wat gek om in oktober al een kerstboom neer te zetten, dus deze kun je bewaren als kers op de taart. Wanneer jouw hele huis zich in Kerstsferen bevindt, kun je de laatste toevoeging neerzetten. De kerstboom geeft het ultieme Kerstgevoel weer en deze kun je eigenlijk direct na 5 december optuigen. Dat is vrij sociaal geaccepteerd en vanaf dan zal je geen scheve gezichten krijgen. Stiekem doen wij het al een aantal dagen ervoor, maar dat blijft ons geheim!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist