Koop een bureaustoel

die perfect bij je past

Iedereen met een kantoorbaan weet dat je aardig wat tijd op een bureaustoel doorbrengt. Daarom is het van groot belang om een stoel aan te passen die perfect aansluit op je lichaam. Bij een bureaustoel is het uiterlijk van minder groot belang dan bij een eetkamerstoel of relaxfauteuil. Een bureaustoel heeft maar één doel: het ondersteunen van je lichaam.

Bij de aanschaf van een bureaustoel is het belangrijk om een aantal aspecten in acht te nemen. Met name op ergonomisch vlak valt er op lange termijn een hoop winst te behalen. De meeste rugleuningen volgen de ruggenwervel niet doordat ze van de bovenrug en schouders afbuigen. Volgt een rugleuning de ruggenwervel wel, dan heeft deze een S vorm. Hierbij is het belangrijk dat je de bolling van de rugleuning precies in het holle gedeelte van je rug instelt. Zo krijg je het meeste steun en voorkom je klachten aan rug, schouders en nek. Ook de armsteunen verdienen extra aandacht bij het uitkiezen van een bureaustoel. Verkeerde armsteunen zorgen niet voor ondersteuning van de armen, maar veroorzaken juist lichamelijke klachten. Kijk daarom altijd
goed of de armleuningen de schouders en nek niet omhoog duwen, maar juist ontlasten. Daarnaast bereik je de beste zit- en werkhouding als de ellebogen recht onder de schouders op de armsteunen rusten. Als aan deze punten is voldaan, weet je dat je een ergonomisch verantwoorde stoel aanschaft.

Koop je bureau online zodat je hem snel in huis hebt. Let eerst nog wel even op de ruimte die je hebt in verstelmogelijkheden van de zithoogte en zitdiepte. Ieder mens heeft verschillende maten en verschillende verhoudingen. Hoe groter de mogelijkheden om te verstellen, hoe groter de kans dat de stoel perfect bij je past.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist