Koffieautomaat op je kantoor

Kopen of Leasen?

Bijna iedereen drinkt het wel op het kantoor, Koffie! Een goed kopje koffie kan er voor zorgen dat je je dag goed begint. Daarom is het belangrijk om je personeel en klanten een lekker kopje koffie aan te bieden. Maar hoe werkt het eigenlijk?

Kopen of Leasen?
Omdat een koffieautomaat van goede kwaliteit een flinke investering kan zijn is er ook een optie om ze te leasen. Voordelen hiervan is dat de koffieautomaat dan onderhouden wordt en bij een defect apparaat ook gewoon kosteloos word vervangen. Wil je een automaat en heb je het budget dan ben je vrijwel altijd goedkoper uit door het gewoon te kopen.
Een koffieautomaat moet snel en makkelijk te bedienen zijn, dat is niet alleen fijn in gebruik zodat je niet hoeft te wachten, maar het scheelt ook in personeelskosten. Zo staat je personeel niet te niksen totdat het water kookt (zoals bij een senseo bijvoorbeeld)

Als er gasten (potentiële klanten) op je bedrijf komen is het erg prettig als er verse koffie en thee beschikbaar is. koffieapparaat kantoor kopen. Een heerlijke cappuccino die goed in de smaak valt is vaak al een ideale ijsbreker wanneer je iemand ontvangt in het bedrijf.

Wat kost een kopje koffie?
Een koffieautomaat gaat ongeveer 40.000 kopjes koffie mee en daarna moet er onderhoud gepleegd worden wat ook op kan lopen tot een aardig bedrag. Dan heb je nog het volgende nodig om het complete plaatje te berekenen:
• Koffie bonen of poeder
• Elektra van de koffieautomaat
• Koffie bekertje
• Melk
• Suiker
• Lepeltje
• Schoonmaakkosten

Dan kom je uiteindelijk toch gemiddeld uit op ongeveer €0,39,- per kopje koffie. Dus wanneer 10 werknemers 2 kopjes per dag drinken kom je uit op €7,80,- en dat maakt het dus toch wel een grote investering.

Is het de investering waard?
Wij zijn van mening dat het de investering zeker waard is. Met goede koffie laat je niet alleen een goede indruk achter bij klanten maar ook bij je collega’s. En daarnaast bespaar je dus ook op de personeelskosten doordat werknemers niet staan de wachten bij de koffieautomaat. Een win-winsituatie dus.

Kijk voor meer informatie op https://https://www.verbouwkosten.com/koffieautomaat-bedrijf/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist