VPL

Vakmensen over de vloer


De aanschaf van een vloer is een kostbare investering waarbij een aantal zaken van essentieel belang is. U wilt toch optimaal genieten van uw nieuwe vloer?

De kwaliteit in advisering, begeleiding, levering, vakkennis, vakmanschap, garantievoorwaarden en nazorg heeft de Vereniging Parketvloeren Leveranciers vastgelegd. Helder, doorzichtig en volgens strenge normen en eisen. Bij een onverhoopt geschil is er de Geschillencommissie Parket die waakt over de naleving van deze voorwaarden.

In een parketvloer is veel vakkennis en praktijkervaring geïnvesteerd. Deze vloerbedekking bestaat uit méér dan alleen hoogwaardig hout. Zowel voor de gebruiker, als voor de parketfabrikant en -leverancier moet het parket voor de volle honderd procent voldoen aan normen van eersteklas kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid. Teneinde hieraan te voldoen, is meer dan een halve eeuw geleden de Vereniging Parketvloeren Leveranciers (VPL)opgericht. Het ledenbestand omvat uitslui- tend vakmensen, die zich bezighouden met het leveren en plaatsen van parket. Allen zijn bindende verplichtingen aangegaan ten aanzien van kwaliteit, levering en verwerkings- voorschriften van parket. Deze vergaande verplichtingen vor- men een waterdichte waarborg dat de geleverde parketvloer in alle opzichten aan stringente eisen beantwoordt. In elke parketvloer van een VPL-leverancier is zowel het vakmanschap, als de verantwoording van specialisten vast- gelegd!

 

Elke parketvloer stelt eigen eisen; van begin tot eind, aan de onderkant en aan de bovenkant. Schakel voor de optimale vloer de VPL-leverancier in. Hij is de deskundige bij uitstek, die op basis van vakopleiding en praktijkervaring objectieve voor- lichting en vakkundige adviezen omtrent alle aspecten en facetten van parket verstrekt. Hij weet alles van 'fundering' van uw parket. Is bijvoorbeeld de ondervloer voldoende stijf, hard, droog en vlak voor parket. Hoe zit het met contactgeluid in flats en gebouwen? Of de mogelijkheden van de inbouw van vloer- verwarming?


Een VPL-lid geeft vrijblijvend advies en garandeert bij uitvoering van de werkzaamheden strikte handhaving van de verwer- kingsvoorschriften.
Specifieke wensen? Zekerheid! De VPL-leverancier kent zijn parketzaken zéér grondig.

Kijk voor meer informatie op: www.vplparket.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist