Sfeerverwarmingsgilde

Gegarandeerde kwaliteit


In het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) hebben zich ongeveer honderd van de beste en meest gerenommeerde bedrijven op het gebied van detailhandel in haarden, kachels en rookkanalen in Nederland verenigd.

Het SVG bevordert bij de aangesloten leden: het geven van deskundig advies, vakbekwaamheid en het zorgen voor een deskundige uitvoering, de inzet van de beste vaklieden, een ruim assortiment van de beste en betrouwbaarste haarden en kachels, het volgen van trends in design en materialen en het verlenen van deskundige service. Bovendien biedt elk SVG-lid Gegarandeerde Kwaliteit

 

 

Gegarandeerde kwaliteit
Leden van het Sfeerverwarmingsgilde (SVG) staan bekend als vakbekwame en betrouwbare leveranciers van gerenommeerde merken sfeerverwarming. Maar zelfs in de beste relatie gaat er wel eens iets mis. Bovendien kan de interpretatie over het begrip kwaliteit tussen leverancier en klant verschillen. Wanneer er tussen een SVG-lid en een klant een geschil ontstaat over de kwaliteit van het geleverde product, en zij komen er samen niet tot volle tevredenheid uit, dan kan de klant het geschil desgewenst voorleggen aan de Stichting Geschillencommissies Sfeerverwarming. Deze onafhankelijke stichting benoemt dan een geschillencommissie van deskundige en ervaren mensen uit de sfeerverwarmingsbranche. Die geven met betrekking tot het geschil een bindend advies dat, zoals de naam al zegt, voor beide partijen bindend is. Om de klant de zekerheid te geven dat zijn leverancier die uitspraak ook werkelijk nakomt, staat de branche daarvoor garant. Gegarandeerde Kwaliteit dus. De volledige procedure en voorwaarden staan in het "Reglement Raad van Bindend Adviseurs".

 

Waarom kiezen voor een erkend bedrijf?
De branchevereniging Het Sfeerverwarmingsgilde heeft, om consumenten zekerheid te bieden dat een installateur over de juiste kennis en kunde beschikt om haarden en kachels op een juiste en veilige manier te installeren, het initiatief genomen voor een officiƫle erkenningsregeling voor installateurs van sfeerverwarming.
Aan zo'n erkenning kunnen de betere installateurs worden herkend, waarbij u zeker weet dat u met een vakbekwaam bedrijf te maken heeft.

Voor het afgeven van deze erkenningen is de onafhankelijke Stichting Erkenningsregelingen voor Installateurs van Sfeerverwarming - kortweg Stichting EVIS - opgericht. Elk jaar opnieuw worden alle erkende bedrijven door deze stichting beoordeeld of zij nog aan de strenge eisen voor erkenning voldoen. Maar ook tussentijds worden de door erkende bedrijven uitgevoerde of nog in aanbouw zijnde projecten steekproefsgewijze door speciaal opgeleide inspecteurs beoordeeld.

Kijk voor meer informatie op: www.sfeerverwarmingsgilde.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist