Romazo

Zekerheid omtrent uw zonwering


Romazo is de branchevereniging voor de rolluiken, markiezen en zonweringbedrijven in Nederland. De bedrijven die bij Romazo zijn aangesloten, leveren zonweringen, rolluiken en raamdecoratie. Daarnaast kent ieder bedrijf een eigen specialisatie. De leden van Romazo dragen kwaliteit hoog in het vaandel:  Romazo voor zekerheid wordt dan ook door alle Romazo bedrijven onderschreven.  

Kwaliteit

Romazo telt circa 160 aangesloten leden verdeeld over het land. Er is altijd wel één bij u in de buurt.

Garantie

Als consument wilt u de zekerheid dat uw zonweringleverancier garanties afgeeft voor een goede werking van het zonweringproduct. Echter. u moet erop letten dat garantie ook echte garantie is. Een feit is echter dat veel zogenaamde 'garanties' - als puntje bij paaltje komt - nauwelijks iets te betekenen hebben, omdat er dan ineens beperkende bepalingen staan in de kleine lettertjes. Zo niet bij de leden van ROMAZO die het ROMAZO-kwaliteitscertificaat uitreiken. In het ROMAZO kwaliteitscertificaat staan, zwart op wit, in duidelijke taal, de garantievoorwaarden vermeldt. Waar ROMAZO achter staat. Vraag er dus om!


Kijk voor meer informatie op: www.romazo.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist