RHP

Keurmerk voor potgrond


Let daarom bij aanschaf van potgrond op het RHP-keurmerk, een garantie voor kwaliteit en veiligheid. Het keurmerk wordt door de onafhankelijke Europese keuringscommissie ECAS streng gecontroleerd. 
 

Garanties

Het RHP-keurmerk geeft garanties op gebied van kwaliteit, milieu, veiligheid en inhoud. Er wordt gebruik gemaakt van de beste grondstoffen voor potgrond zonder onkruid, zodat planten optimaal groeien en bloeien. De RHP-potgronden worden streng gecontroleerd op aanwezigheid van ziektekiemen van salmonella, e-coli en andere verontreinigingen. Dat biedt extra veiligheid voor bijvoorbeeld kleine kinderen die vaak van alles in hun mond stoppen. Daarnaast garandeert het RHP-keurmerk dat de specificaties van product en volume, die op de verpakking vermeld staan, er ook daadwerkelijk inzitten. In de praktijk zijn verschillen van wel 25% geconstateerd bij potgronden zonder het RHP certificaat. Potgronden met het RHP-keurmerk zijn verkrijgbaar bij o.a. tuincentra, bouwmarkten, bloemenwinkels en supermarkten. Het RHP-keurmerk is het enige keurmerk voor potgrond dat is vermeld op www.consuwijzer.nl (een website met praktisch, onafhankelijk en betrouwbaar advies van de overheid over consumentenrechten).

Duurzame productie

Producenten van RHP-potgronden werken met respect voor het milieu. Na het gebruik van een veenproductieveld wordt er weer natuurgebied van gemaakt. De grondwaterstand wordt verhoogd zodat de oersituatie zich weer kan herstellen. Zo ontstaat er in de toekomst weer opnieuw veengrond en komen er bovendien nieuwe natuurgebieden bij.

Kijk voor meer informatie op: www.rhp.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist