ParketgGroep Nederland

Zekerheid over uw vloer

ParketGroep Nederland is met ruim 40 winkels, verspreid over het gehele land, het grootste samenwerkingsverband van zelfstandige parketspecialisten en bestaat ruim 12 jaar.Kopen bij een bij ParketGroep Nederland aangesloten bedrijf betekent kiezen voor kwaliteit, vakmanschap en voor zekerheid!

Alleen bedrijven die aan onze hoge normen voldoen en beschikken over vele jaren ervaring in het parketvak, mogen zich aansluiten bij ParketGroep Nederland.

Als ParketGroep Nederland waken wij over de kwaliteit van het geleverde werk van de bij ons aangesloten bedrijven, die verplicht zijn de leveringsvoorwaarden van de CBW (Centrale Branchevereniging Wonen) hanteren, welke in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Vloeren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist