MKB OK

Keurmerk voor websites


Het mkbOK keurmerk is een initiatief van de Stichting MKB en Internet. Sinds de oprichting in 2005 is het mkbOK keurmerk uitgegroeid tot het grootste website/webwinkel keurmerk in Nederland. Meer dan 1000 ondernemers mogen intussen het mkbOK keurmerk voeren.

mkbOK staat voor 'Weten met wie U zakendoet' en is bestemd voor zowel consument als bedrijf. Onder het MKB wordt verstaan: winkels en bedrijven in Nederland, met maximaal 250 werknemers.

Door het toenemende gebruik van het internet voor het doen van aankopen en het zakendoen bestaat er bij steeds meer consumenten en bedrijven, de behoefte aan een veilig en betrouwbaar Internet. Het kunnen zien of een winkel of bedrijf op Internet aan zekere kwaliteitsnormen voldoet, is geen overbodige luxe. De mkbOK keurmerkhouders zijn allemaal, door een - van de Stichting - onafhankelijke certificatiebureau, gekeurd en oké bevonden.

Stichting MKB en Internet is na een intensieve voorbereiding op 9 mei 2005 opgericht en is voortgekomen uit een
groep landelijke opererende Internet specialisten die sinds 1996 bedrijfsmatig met het Internet en het Midden- en Kleinbedrijf actief zijn.

Deze groep heeft veel ervaring en een gedegen kennis van het ondernemerschap, management en projectleiding te bieden. Hun vele jaren achtergrondkennis van het internet, zoekmachine marketing en e-commerce toepassingen vormt een zeer gezonde basis voor de diensten die de Stichting levert.

De Stichting heeft haar bestaansrecht aan donateurs en sponsors te danken. Specialisten zijn op adviesbasis (gratis) voor het MKB beschikbaar. Samenwerking gebaseerd op de lange termijn is het uitgangspunt. Dit geldt zowel voor het bedrijfsleven, de overheid en andere organisaties.

Stichting MKB en Internet inschakelen bij :
- Second opinion - Online kopen - Content Management
- Offertes doorberekenen - Advertentieruimte inkopen - Polls
- Websitekeuring - Optimalisatie - Hosting
- Adverteren - Vindbaarheid - Statistieken
- Bereikbaarheid - Klantenbinding - Online databases
- Webdesign - Nieuwsbrieven - Etc.

 

Kijk voor meer informatie op: www.mkbok.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist