Keurmerk Kwaliteit keukenbranche

Keuken kopen zonder zorgen


De Vereniging Comfortabel Wonen heeft, om consumenten te beschermen tegen vervelende ervaringen bij het kopen van een keuken, het Keurmerk Kwaliteit Keukenbranche in het leven geroepen.
Aan dit keurmerk kunnen de betere keukenzaken worden herkend, waar je met een gerust hart een keuken kunt kopen.

Jaarlijks wordt door de onafhankelijke Stichting Kwaliteitsbevordering Keukenbranche aan een representatief aantal klanten van deze keukenzaken gevraagd naar hun ervaringen bij de betreffende keukenzaak.

Daarbij komen alle aspecten van het kiezen en kopen, maar ook van de montage en het nakomen van eventuele service aan de orde. Alleen keukenzaken die bij een zeer hoog percentage van de ondervraagde klanten op nagenoeg alle punten van de uitgebreide vragenlijst ruim voldoende scoren, krijgen voor dat jaar het keurmerk toegekend.


De lat wordt daarbij bewust heel hoog gelegd. Een keuken koop je immers niet elke dag. En als consument wilt u terecht weten met wie u daarvoor in zee gaat.

In heel Nederland zijn inmiddels keukenzaken die een dermate goed cijfer van hun klanten hebben ontvangen, dat ze zijn geslaagd voor hun klantvriendelijkheids- en betrouwbaarheidsdiploma.

Een diploma overigens, waarvoor ze elk jaar weer opnieuw examen moeten doen.

In de brochure "Keuken kopen zonder zorgen" treft u, op provincie gerangschikt, de lijst aan met keukenzaken die het Keurmerk mogen voeren.

En waar u dus met een gerust hart een keuken kunt kopen.

Om u daar alvast op voor te bereiden, is in de brochure ook veel informatie over keukens, keukenapparatuur, keukenbladen, spoelbakken en kranen opgenomen.

Ook vindt u een lijst met tips en een link naar een zeer uitgebreide checklist.

Vul deze in en neem hem, samen met een maatschetsje van de ruimte waar uw keuken moet komen, mee naar uw keukenspecialist.

Zo voorbereid, bent u een plezierige en zinvolle gesprekspartner voor uw keukenadviseur. Met uw ideeën en zijn vakmanschap bent u verzekerd van méér dan alleen kookplezier. Een goede voorbereiding is, zeker bij het plannen van een keuken, absoluut meer dan het halve werk!


Kijk voor meer informatie op: www.debestekeukenzaken.nl 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist