Keurmerk Klantgericht Bouwen

Voor een soepel bouwproces


Een soepel bouwproces, de oplevering binnen de afgesproken tijd en budget en een minimum aan opleveringspunten. Dat is de wens van iedereen die een huis koopt. Daarom is er het kwaliteitskeurmerk: Klantgericht Bouwen. Opgezet door Vereniging Eigen Huis en brancheorganisatie Bouwend Nederland. Aan dat keurmerk herkent u de betere bouwondernemers. Er zijn bijna 80 bouwbedrijven en ontwikkelaars met zo’n keurmerk.

Hun dienstverlening en opleverkwaliteit van woningen worden doorlopend gecontroleerd. Jaarlijks worden er bijna 10.000 woningen bij Klantgericht Bouwen aangemeld.

 

 

Kwaliteit

Het keurmerk wordt toegekend aan bouwondernemingen en ontwikkelaars die nieuwbouwwoningen (laten) bouwen (met een GIW- of Stiwoga-certificaat) en die op allerlei onderdelen veel beter presteren dan de markt.

Het contact met de kopers en de kwaliteit van de opgeleverde nieuwbouwwoningen worden continu gemeten en vergeleken met andere bouwondernemingen in Nederland.

 

Of bedrijven het keurmerk behalen en houden, bepaalt de Stichting Klantgericht Bouwen. Wie het keurmerk eenmaal heeft behaald, moet goed blijven presteren.

 

In het Kopersrapport (enquête) geven kopers aan hoe de contacten waren met de bouwer van hun woning gedurende het gehele bouwproces: de verkoopfase, de bouwfase, de opleveringsfase en in het algemeen.

De Opleveringsmonitor meet de opleveringskwaliteit van de nieuwbouwwoning. De onafhankelijke bouwkundigen van de Vereniging Eigen Huis voeren deze metingen uit. Daarnaast geven kopers aan hoeveel opleveringspunten binnen vijf werkdagen zijn opgelost.


Kijk voor meer informatie op: www.klantgerichtbouwen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist