KÄRCHER ruitenreiniger

Window vac

Wie hem nog niet in huis haalde, doet dat deze lente vast wel. De Kärcher Window Vac is veel meer dan zomaar een hebbeding! Een revolutionaire hulp in de huishouding, is een veel betere omschrijving. De ruitenreiniger werd twee jaar geleden voor het eerst op de markt gebracht en wordt nu, met de lenteschoonmaak voor de deur, vernieuwd onder de aandacht gebracht.

Met de Window Vac ruitenreiniger worden ramen eenvoudig streeploos schoon. Zonder moeite en vooral … zonder vervelende druppels! Maar streeploze glans is er dankzij de Window Vac ook voor alle andere gladde oppervlakken zoals dakramen, spiegels, douchecabines en glazen tafels. In ‘no time’ is de klus geklaard!

Kärcher biedt in het Window Vac-assortiment ook een speciaal reinigingsmiddel en vult het aanbod toebehoren nu aan met een bijzonder handige verlengsteel. De Window Vac wordt er makkelijk op vastgezet en meteen is uw schoonmaakbereik heel wat groter!

Kärcher spaart kosten noch moeite om de Window Vac in de spotlights te plaatsen. U hebt de grootscheepse campagne vast al ergens opgemerkt!

Wacht dus niet op de grote schoonmaak! Gebruik uw Window Vac voor frequente schoonmaakklussen zoals het reinigen van ruiten en alle andere gladde oppervlakken waarop u strepen en opgedroogde druppels wil voorkomen. Snel naar de winkel dus!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Overig?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist