Jouw droom woonkamer

De eerste stappen naar

Na een lange dag willen we maar al te graag thuiskomen in een mooi, rustgevend en vooral schoon huis. Er zijn vaak fases waarin je wel of juist niet tevreden bent met hoe jouw woonkamer eruit ziet. Je kunt er stap voor stap telkens een beetje meer voor zorgen dat jouw huis de perfecte plek voor jou is om helemaal zen te worden. Afhankelijk van je vaardigheden, budget en de tijd die beschikbaar is, kan je een schema opstellen. Zo heb je een goed overzicht van wat nodig is om jouw doel te bereiken.  Het lijkt namelijk een hele klus, maar je zult verstelt staan van wat je een middagje per week kunt bereiken.

Opruimen

De eerste stap is om eens grondig op te gaan ruimen. Bekijk al jouw eigendommen met een kritische blik. Het is soms lastig om afscheid te nemen van spullen die je al jaren hebt, maar wees wel reëel. Nadat je eens flink opgeruimd hebt, en precies weet welke spullen je al in huis hebt om het mooi aan te kleden, kun je een moodboard gaan maken. Het lijkt misschien niets voor jou, maar het kan echt veel inzicht geven om een moodboard te maken van de sfeer die jij wilt creëren. Pak een aantal magazines en begin te knippen en plakken.

Decoreren

Nu je een duidelijk overzicht hebt, kun je ervoor kiezen om opnieuw te gaan behangen, of een muur te verven. Als je dit niet nodig vindt dan kun je al beginnen met het zoeken naar passende accessoires binnen jouw budget. Een verandering van lampen, gordijnen, een tapijt, kussens en planten kunnen al een enorm verschil maken. Het belangrijkste is dat je kijkt naar wat jij mooi vind! Ben je nog opzoek naar decoratie voor aan de muur? Your Decoration heeft een enorm assortiment aan fotobehang, fotolijsten en posters die jouw woonkamer net die extra touch kunnen geven!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist