Jodeco Glass wensstickers

Stick on your vase

Jodeco Glass heeft de ‘stick-on-your-vase' campagne opgezet om vooral een ludieke variant te hebben op het wenskaartje aan een bos bloemen. ‘Vertel het op een vaas.... Deze wenssticker is er 15 varianten voor verschillende gelegenheden, een spreukenserie met een delfts blauwe tegel als achtergrond, decoratieve stickerbanden, maar ook de kerstserie is net van de pers.

 

Alle stickers zijn eenvoudig aan te brengen en nog belangrijker; eenvoudig te verwijderen. Er is ook een serie die meerdere malen te hergebruiken is. De Jodeco Lable serie is te koop bij de bloemist. Verwerkbaar op de meeste soorten glas en keramiek producten. Ook leuk voor op een cadeau verpakking of stuur hem via de post, want je kunt ze beschrijven met een permanent marker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist