Jerrycan bar

Het cadeau waar mannen wél op zitten te wachten

De Jerrycan bar is toch wel het meest originele mannencadeau. Het is een cadeau waar mannen wél op zitten te wachten! Een unieke, stoere barcabinet verkrijgbaar in verschillende varianten. Denk aan een toffe Jerrycan bar met een fles Jack Daniels, Bacardi, Captain Morgan en nog veel meer. Een luxe handgemaakt kunststuk voor in jullie mancave of een stoer en super origineel relatiegeschenk!De jerrycan bar is leverbaar in de kleuren groen, zwart, rood, geel, lichtblauw en wit. Andere kleuren zijn op aanvraag ook mogelijk en er is zelfs een optie dat de jerrycan bar compleet gecostumized wordt naar jouw eigen smaak! Denk hierbij aan persoonlijke teksten, alcohol logo's of een bedrijfslogo!

Buiten de jerrycan bar om zijn er natuurlijk nog veel meer toffe cadeaus voor mannen. Wat dacht je van toffe messen van Forged of een tof kookschort. Echte mannen weten waarom ;-)

Kijk voor meer informatie op https://www.kookgek.nl/product-categorie/jerrycan-bar/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist